Rafting i Saltstraumen
Rafting i Saltstraumen er en opplevelse for turister som kommer hit i ferien og får oppleve kreftene i denne tidevannstrømmen,
:-)
Utstyr
  • Canon 50D
  • EF 70-300 IS
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriSport/Action
  • Lastet opp
  • Visninger219
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_412153} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Børge J.

Godt turistene ikke skjønner hvilken risiko det er om båten får motorkutt uti der, skjer det i nærheten av kjelene er de ferdige... å motorkutt er jo ingen umulighet...
Komposisjonen i bilder er litt kul, med straumen som går diagonalt gjennom bildet, og de to båtene som lager to "Virvler i hvert sitt hjørne..

BJ
Venche J.

Flott bilde med et fint utsnitt og komposisjon.
Ikke hadde jeg blitt med på en slik tur, til det har jeg for stor respekt for naturkreftene - om det skulle oppstå uhell. :)
Wenche.
Avsluttet .

Dette bilde så jeg lenge på i går og tenkte at det er mange måter å tjene penger på.
Her er det mangel på respekt av naturkrefter. Og ja, skulle båten få motorstopp ved en av de strøm virvlene, så vil båten og menneskene bli dratt under sabla fort. Dette er idioti etter min mening, det mest toskete jeg har sett.
Jeg har selv vært der og fisket for mange herrens år siden og sett hvilken krefter som befinner seg der, kreftene ser en fra land, skulle ikke være nødvendig å reise ut i båt der og FØLE kreftene. Bare idioter blir med på sånn, og som alt annet innen slike saker tenker jeg : jeg hadde ikke synes synd på de om hadde omkommet. De ber om det selv, og viser tydelig mangel på vett, respekt for naturen....og kreftene. Men hva gjør de ikke for å tjene penger på turister. For det koster helt sikkert å bli med ut i båten og muligens døden.Men som alt annet, dette tar ikke stopp før det skjer noe.
Ivar O.

Halloen!

Tja...motorkutt eller ikke... å kjøre motorsykkel er vell som å hoppe strikk hver gang en møter en annen bil...

Folka gjør det med egen vilje og viten (?) om risiko... :-)

Bra bilde! Liker dynamikken med hvirvlene... og kult med flagget! Folka på jobb ble... *wow...ahh...wondeful* ;-))

Snakkes! Ivar :-)

PS! Ser littegranne for blått ut på skjermen min her borte.. ;-)
Håkon S.

Hvis du tar forhåndsregler og sitter i ro i båten skjer det ikke noe, motorkutt er nesten uaktuelt, det er motorer til mest sannsynlig over 100 000,- De stopper ikke, spesielt ikke når de har turtall :D
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu