no money, no food.
en oppgave med tema fattigdom fra skolen. Modell er Teuta. Bildet er tatt i Fredrikstad.
Syns det er et bra bilde.
Utstyr
  • sony a300
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger136
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_421528} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Stein Tore F.

Syntes du burde kledd henne opp i mer fattigslig tøy jeg. Og gjerne også fremstilt henne i en mer sårbar positur, f.eks sittende eller liggende. Teknisk sett syntes jeg du burde ha skapt et eget originalt uttrykk ved å vri og vrenge på alle knottene i photoshop, i stedet for å bruke et av de innebygde filtrene man kjenner så lett igjen.
Du får heller ikke frem at det er en tiggekopp hun holder, ser ut som hun holder hånden i lommen med noe uforklarelig over.
Men fortsett arbeidet, så vil du merke at du blir bedre hele tiden.

Mvh Stein
Kristine A.

vel.. faktisk, så fikk jeg er 6'er på denne oppgaven :) og vi fikk 1 dag på oss, og hadde ikke noe fattislig tøy tilgjengelig.. og jeg var den 1 i klassen som hadde et stående bilde, og jeg ville skille meg ut.
Men takk for kommentar :)

Mvh Kristine
Stein Tore F.

En hel dag er jo kjempegod tid for et slikt oppdrag. Da hadde man rukket å låne/kjøpe på fretex eller liknende, det tøyet man kunne trengt. Og jeg tror du kunne skapt et bilde som var originalt og skilte seg ut fra de andre i klassen, selv om personen lå eller satt. Uansett om alle de andre også gjorde det samme på sitt bilde. Det er jo viktig å først og fremst tenke på historien man skal fortelle, SÅ finne en original måte å fremstille den på, uten at det går ut over historien i bildet :) Fikk mange 6'ere i foto på skolen jeg også, men jeg hadde kanskje klart å få enda flere hvis jeg hadde fått kritikk og kommentarer slik som man gjør her på foto.no :)
Kanskje forrige kommentaren min og denne hørtes ut som om jeg gikk på personlige ting, og klaget på dem, men tvert imot. Eneste grunnen til at jeg skriver det jeg skriver er for å hjelpe deg å se ting som ikke jeg heller så når jeg gikk på skolen. Kanskje kjipt å høre kritikk på en oppgave man fikk 6'er på, men det er bra å ta til seg hva andre mener. Da tenker man på det neste gang. Man kan alltid gjøre bilder bedre, det tenker selv de mest erfarne fotografer som har vært i bransjen i 50 år. Det er derfor farlig å syntes sitt eget bilde er veldig bra:)
Lang kommentar, men nå fikk jeg ihvertfall ut skrivekløen min.

Vennlig hilsen Stein
Isidoros P.

Kult..!!
isidoros
Kristine A.

jaa, skjønner hva du mener nå Stein Tore.
Virka liksom som ALT var feil med bildet på den forrige kommentaren. Men hadde du vært med på en gruppe på 3 personer som skulle få hvert sitt bilde med et kamera på et par timer.. så hadde du nok skjønt hva jeg mener med dårlig tid. Men takk, du skriver ihvertfall konstruktiv kritikk! og det er jeg glad for!

Mvh Kristine
Jørgen A.

Jeg var sammen med kristine på den oppgaven og jeg er enig i det hun sier, det var den første oppgaven vi hadde i foto i starten av året og vi fikk bare et kamera i hånden og 2 timer på oss hadde ikke tid til å dra å fikse noen klær eller noe lignende måtte bruke det vi hadde..


Jørgen Andresen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu