Rollergirl
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger205
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_428286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Morten M.
Her synes jeg kulissene og tittel var så spennende at jeg skulle ønske det hadde vært litt mer fart i bildet. At hun står opp og ned på rulleskøyter er ikke spesielt spennende. Når det gjelder bildet generelt, har det mange flotte farger. Spesielt synes jeg overgangen fra det monumentale blå til alle de små pærene var spennende. Morten
Avsluttet .
Enig med Morten, bortsett fra at han mener det mangler fart.

Boogie Nights var den filmen som gjorde rollergirl virkelig kjent, og i den filmen gikk det ikke så bra, med verken john holmes eller rollergirl.

Kanskje det er derfor hun bare står der?

Irriterer meg at busken nede til høyre mangler to cm for å bli fullstendig.
Inger Anne Maritsdotter V.
Synes det er et interessant bilde med rom for flere utsnittsmuligheter, både i øvre og nedre del.
Liker godt kompen her, men kunne også gått en enklere komp. her med de mulighetene eg skisserte.

IAV
Bodil Kristine F.
Er usikker på planten ..om den forstyrrer komposisjonen. Nattestemningen kommer fint fram.Flott med den lysende, kalde fasaden... savner mer lys over jenta, hun blir litt skyggeaktig og oppstilt.

Mvh Bo
Tom E.
Takk for nyttige innspill!
Tittelen er som du sier Jon Arne hentet fra Boogie Nights, og det ventende, oppstilte og skyggeaktige her er ganske sentralt for hva jeg ville få fram.
Det samme gjelder totalutsnittet med både jenta og skiltet. Ser absolutt poenget med andre utsnitt, men da blir det en helt annen historie.
Helt enig i forhold til planten, men det står en plante til til høyre som overlapper, og jeg landet dermed på dette som det minst uheldige utsnittet. Skulle gjerne vært planten foruten, men ville da mistet andre elementer i bildet.
Overflaten skiftet for øvrig farge kontinuerlig innenfor det grelleste av 80-tallsfarger :-)
Mvh TomE
Anders H.
Jeg er enig med alle dine komposisjonsmessige løsninger, unntatt ett. Jeg kunne ønske at busken ikke var så mye til stede i bildet. Jeg synes den ødelegger størrelsesforholdet mellom jenten og bygningens uendelige linjer. Den kunne gjerne vært med som en slags motvekt til linjene og i tillegg balansere bildet i topp og bunn, men ikke så mye. Fargene gir meg en veldig billig følelse, som også bidrar til min tolkning av bildets mening. Jeg har dog ikke sett filmen, så jeg kan ikke lese noe ut av den. Derfor mulig jeg tar "feil" i forhold til det du mener.

Ellers tolker jeg mye ut av bildet. Og det at hun står bom stille på rulleskøyter kan fortelle at hun har muligheter til å komme seg en vei med enkle, raske midler, men at det er noe som holder henne igjen. Med det i tankene er det også en humor å finne.
Tom E.
Hei Anders, takk for utfyllende kommentar! Ser absolutt poenget ditt med en mindre dominerende plante. Og er glad for at du finner tolkninger i bildet - det er noe av det morsomme med bilder, at forskjellige personer kan lese forskjellige ting inn i dem :-)

Tom
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu