Vandrer
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger206
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_459273} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Anita H.
Hei! Nydelig lys og spora i snøen leder blikket mitt videre. Finn fjellveggen for dominerende og lurer på kva som ligg bak. Ha ein fin dag! Mvh anita
Odd Tore S.
Rett og slett nydelig, særlig på en dag som denne med (plask)regn, tåke og snø i oppløsning.
Gyldent mot blått treffer midt i min blink, og sporene både liver opp flaten og leder øyet gjennom bildet. Fin tekstur i snøen.
Dette likte jeg.
Odd Tore
Trygve A.
Jeg slutter meg til - blått og gull er en nydelig kombinasjon, og tredelingen tilfører noe ekstra.
Fine detaljer i både snø og fjell.
Sporene i snøen er prikken over i'en, og får meg til å lure på hva eller hvem som har laget dem...
Meget bra !

MVH ...Trygve
Avsluttet .
Sporene setter den kjente prikken over i'en, slik som det er sagt før meg her, likeledes komposisjon og farger som gjør dette til en gjennomført helhet.
Thorbjørn R.
Nydelig lys og delikate fargetoner. Jeg kunne tenkt meg et bittelite kutt på høyresiden.

Mvh Thorbjørn
Edmund M.
Takk for kritikker. Slike fotografier har lett for å bli litt intetsigende om det ikke "skjer" et eller annet. Her er sporene brukt til å skape et hendelsesforløp, og som gjør fotografiet litt mer interessant.
Anita H: Du synes fjellet er for dominerende. Tja, fjellet står nå der, så da ble det sånn.. Kunne selvfølgelig brukt en kortere brennvidde, men dette ble mitt valg, med hensyn til å balansere elementene i fotografiet. Og bak fjellet ligger Vestrefjorden, et sted på Sunnmøre.. :o)
Blått og oransje har ofte en slående effekt i landskapsfotografier. Og uten at jeg er ekspert, tror jeg sporene tilhører rev.
Edmund M.
Edmund M.
Fikk ikke med meg din kommentar, Thorbjørn. Et lite kutt på høyresiden hadde sikkert ikke skadet. Årsaken til at det ble slik er vel at bildet allerede er beskåret en del. Det var vel et eller annet mentalt som koblet inn og sa at "nå er det jaggu nok".. :o) Men jeg ser poenget ditt.
Mvh. Edmund M.
John H.
Hei Edmund
Fole kjekt at du e innom att. I må sei me enig med all ros du får. Dette e eit bilete som gjeng uttapå det gjengse. Du beskriv det meste som e bra sjølv. Spora som leier inn i biletet er heilt avgjerande for resultatet. Det einaste i sakna e meir himmel. Det begrunnar i med ballansen ut ifrå ei tredeling. Men det blir å rekne som pirk. I syns biletet e steikje bra. Toneomfanget og etterarbeidet e proft. Til slutt vil i berre be om orsaking for at i blanda inn vår fantastiske Romsdalsdialekt. Me e sambygdinga, mestå då.
John
Edmund M.
Takk for flott kommentar på ei flott dialekt. Jau, i he hatt ei lita pause frå dåtten ei stond no, men he hatt litt ti te overs no i påska, og det e kjekt å vare innpå litt igjen. Me kanj godt ta'n heilt ut å skrive på skikkeli romsdalsdialekt, i alle fall oss sambygdinga myllå.
Te fotografiet: Det e nok den næsten mettstilte linjå so skurra mest i mine aue også, men håpa at ikkje nåkken såg det.. :o)
Edmund M.
Nils G.
Jeg liker også bildet ditt svært godt. Spesielt spennende er hvordan flaten brytes opp i 3 deler der den øvre og nedre har samme nyanser. Sporene er temmelig bærende så øyet får noe å feste seg til.
Nydelig varme og passelig mettede farger.
Midtstilt linje synes jeg ikke betyr noe negativt her.

Nils
Edmund M.
Takk for at du tok deg tid til en kommentar, Nils. Med hensyn til midtstilt linje, så er det faktisk ikke så mye mer å gå på, i alle fall ikke med den anvendte brennvidden. Hever man linjen med kameratilt, blir det for trangt over, eller fjellet kuttes. Senker man linjen, blir det for mye kjedelig himmelflate, og de nærmeste sporene forsvinner, noe som ødelegger mye av diagonalen fra venstre mot høyre.
Mvh. Edmund M.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu