Jeg går og rusler
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger118
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_465991} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ulf F.
Skarpt og greit bilde, noe mye høylys etter min smak, gode farger. Ikke det mest spennende motivet, som i tillegg blir skjemmet av høyspentledningene som går i bakgrunnen
Jarle O.
God stemmning i bildet, rolig og behagelig.
Kirsten H.
Tusen takk, Ulf og Jarle. Høyspentledningene la jeg faktisk ikke merke til før du påpekte dette. Jeg skal prøve å klone litt og justere høylyset.
Knut Georg F.
Flott skarphet og dybde, med rolige fine farger. Noe minus for kraftledninger og buskas i høyre kant.
Mvh Knut
Lisbeth G.
Her får jeg også lyst til å rusle...det ser så utrolig fredelig ut.
Lisbeth
Lensley B.
Her har du klart å fange opp nydelig natur. Er helt enig med Jarle Olsen og Knut Forberg om flott skarphet og dybde, ikke minst god stemning. Elementer som forstyrrer er menneskeskapte, slik tidligere påpekt med kraftledninger.

Er nysgjerrig på utstyret du har brukt og ikke minst instillinger :-)
Kirsten H.
Takk for kritikk Knut,Lisbeth og Lensley.
Når jeg legger ut bilder på bildekritikken er det for å få innspill til hvordan bildet kan bli bedre. Dette bildet er tatt med et håndholdt kompaktkamera. Det var forhånsinnstilt på et promgram som gjenkjenner motivet, i dette tilfellet landskap. Bildet ble tatt ved 7-tiden om kvelden, det var fint ettermiddagslys. Skal ta en mer planlagt tur med speilrefleks og stativ senere i sommer. Men jeg ble overrasket over hva et nyinnkjøpt kompaktkamera kan prestere.
Espen P.
Flott presentert kulturlandskap. Fine farger og flott lys. Liker utsnittet ditt her :) La ikke merke til rusk/rask/ledninger før jeg leste om det. Synes ikke det skjemmer så veldig i kulturlandskap. Mer skjemmende i rene naturknips. :)

espen
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu