Skoggrense
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetHDR-teknikk.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_480962} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Fred S.
Greit natur-utsnitt. Kanskje ikke verdens mest spennende fjellbilde,men små detaljer gir en bra opplevelse: Skodda over toppen,de to parallelle elvesporene, og først og fremst kontrasten mellom grønn sommerskog og "vinteren" i høgfjellet.
Med andre ord ikke et bilde for B/W.

vh fred s
Avsluttet .
Forskjellene mellom den "sort/hvitt" lignende snøkledde fjelltoppen innhyllet i tåka, og den fargerike grønne fjellsidene lenger nede, er det som skaper interessen i dette motivet. Ellers er jeg enig i det Fred Strømme sier før meg her.
Andreas B.
Dette synes jeg du har klart bra Bjørnar. Jeg har veldig sansen for når det er mulig å bruke HDR-teknikk uten at det i noen særlig grad er synlig. Jeg tenkte ikke at dette var HDR før jeg så at du hadde skrevet det. Som Fred skriver spiller bildet fint på det med grønt i nedre del og mer svart i øvre del. Elvene er også viktige for meg i komposisjonen.

Ut over dette må jeg si at bildet mangler noe for å "fengsle" meg som betrakter. Det er kanskje litt lite spenning i bildet. Litt få elementer? Litt vanskelig å si akkurat hvorfor det er slik, men totalinntrykket blir ikke mer enn OK uten at det er lett og si hva som mangler.

-ab-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu