Ålesund
Byen med Norges desidert vakreste arkitektur, selv om det ble gjort noen stygge forsøk på seksti- og syttitallet mht. moderne betongbygg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger332
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_48114} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Håvard H.
Flott perspektiv, merkelige farger og tøft diffust. Synd at grensen er på 800x600 her. Hadde vært kjekt om dette var større..
Rune Edvin H.
Får litt feeling av modellbyenei legoland.
Tøft.
Rune
André M.
Takker... Jeg har bodd i Ålesund i sju år. Jeg prøvde her å formidle mer enn bare en teknisk avbildning. Litt ekspresjonisme, liksom. Hyggelig at dere liker det. Håvard: Ja, originalen er på 6450x4550 pixler. Skarpt nok... Da kan du telle hvor mange personer som var ute og spaserte i Ålesunds gater denne dagen (og lese ''Nordkapp - Tromsø'' på båten til høyre :-).
Kenneth P.
Dette fungerer veldig bra André. Herlige farger og bra dybde. Fjellene i bakgrunnen er nesten som tegnet. Litt drømmende uttrykk. Dagens beste...

mvh Kenneth
Bjørn H.
Et flott bilde,likte tonene.Synd at den klossen av et bygg nede til venstre ble oppført:)
Øyvind B.
Det er et fint bilde. For min del som har vokst opp i denne byen så er dette et bilde som ikke tilfører noe nytt selv om du har manipulert det. Hva med å klatre opp på Sukkertoppen (toppen til venstre i bildet for de som ikke vet det) og ta bilde derifra. Så kan du også ta et bilde fra Godøya (øya til høyre). Så kan du ha tre bilder sammen fra tre forskjellige vinkler av byen. På Godøya har du mulighet til å fotografere ørn også.

Øyvind
Amy Ø.
Fra utsikten? Jeg synes eksponeringa på bildet var kul! Litt anderledes enn vanlig liksom.. - Ålesund er en kjempefin by!

Amy
Jytte K.
hej
meget flot billede, der ligner næsten sådan et lille legetøjs-eventyrlandskab, så perfekt er det, rigtig flot
mvh
Jytte
Stine Mari M.
Byen ''min'' jo! Uvandt å se den slik. Syns det var stilig.
østbye t.
Viser hvor kort det er blitt mellom foto og maleri - et bybilde som rent, ubehandlet foto er kjedelig og uinnspirerende synes jeg - dette er et malerisk foto - jeg får lyst til å dra til Ålesund igjen, og oppleve byen slik den fremstår her!

-thale
Johan G.
Ah, jeg må komme meg til Ålesund en gang. Skal dra på byvandring med han gærningen dere har der nede. Synes bildet er fint, og litt utradisjonelt. Kunne kanskje vært enda mer utradisjonelt om du hadde gått for et HELT firkanta format. Vi er så mange som ser med misunnelse på ålesund og hvordan byen ligger i landskapet, så jeg tror ikke det gjør noe å kutte bort elementer som hurtigrutekaia. Kanskje blir bildet mer interessant, kanskje må man SE fremfor bare å se, på byen. Dette perspektivet presenteres nesten alltid med dette utsnittet, hadde vært morsomt å se noen som hadde tettere kapping etc. Editeringa di gjør at bildet til dels gror igjenn i husene, og det er ikke nødvendigvis dumt. Kanskje kan du lykkes i å få frem et veldig annerledes uttrykk, en slags abstrahert by ?
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu