Bildet inngår i albumet Tamt -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger142
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_481176} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Bjørnar P.
Usikker på hva bildet forteller.... Du har brukt kategorien "gatefotografi", men er dette tatt i en gate? Lettere surrealistisk, men vanskelig å helt få taket på uten en ledsagende tekst.
Avsluttet .
Joda, kjenner til serien din "tamt". Her ser jeg jo helst inn i en bondehjemsstue. Veldig stram komposisjon som løser seg opp litt med spesielt hanen i front venstre.
Sært så det holder. Flotte elementer i bilde, ikke dagligdagskost å se slikt bord og sofa. Bra at du har løsnet opp over sofaen ved å delvis få bort panelen på veggen. Og veldig bra at det antydes i høyrsiden at det er en vegg bak sofaen. Skyldes nok det harde lyset som du får inn fra venstre, der det skinner i treverket på armlener, og også litt, ja mon tro om det er krokodilleskinn på sofaen. Nei det er nok bare en etterligning.
Hønene har nappet i trekket under sofaen, noen uker til så er nok stoffet der borte vekk:)

Stilige høns forresten, om det er høns da, gudene vet.
Sært, spesielt, noe vi alle leter etter. Om det fungerer, hm jammen om jeg vet, jeg blir ikke helt fortrolig med det stramme utsnittet, skjønt jeg er en av de som liker stramme komposisjoner.

Nei, usikker, men det var muligens noe av din hensikt til oss betraktere.
mvh arild
Fred S.
Har ikke noe problem med at dette er kategorisert som "gatefotografi". For hønene er det i alle fall gate god nok, og for alt jeg vet er dette tatt utendørs i sydligere strøk. Uansett er det en underordnet sak.
Sjarmerende er det, og høna som alt er på vei ut bildekanten forteller om bra fart på familien, selv om de to bakerste tar seg til til en liten passiar. Kulissene er jo bare herlige: den slitte sofaen med opprevet "mage",og det like slitte bordet med aksebegeret plassert rimelig midt på.
Du har kuttet stramt inntil bordfundamemtet nede, er litt usikker på hvorfor du ikke ha gjort det samme oppe, altså kuttet helt ned til sofaryggen, og dermed fjernet den hvite kanten/veggen over.
Men du har sikkert dine grunner, og jeg synes bildet er tøft.

vh fred s
Stig Børre E.
Takker for tilbakemeldinger. Bildet er tatt i en travel bygate i Tyrkia, inn mot en restaurant/cafe - derfor valgte jeg gatefoto-kategorien.
Utsnittet er trangt, kun beskåret på venstre side - dette pga et stolben som dekket hodet på høna. Rakk kun et par eksponeringer før ekvipasjen hadde passert. Syns selv bildet fungerer bra.

StigB
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu