Høst ved Tyin
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_490083} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ottar P.
Oj, deete var et flott landskapsbilde
der naturen har tatt på seg findrakta.
Nydelig farger i naturen, fint med snøen
på toppene og en knallblå himmel.

Likte dette veldig godt!!
Anita H.
Hei! Ja her sku ein ha vert! Er enig med Ottar P. Muligens ville eg ha kutta litt av forgrunnen, følte de fine hyttene forsvann litt. Men mulig eg tar feil! Ha ein fin kveld! Mvh anita :-)
Robin S.
Takker for innspill!
Tror for min del at jeg ikke ville kuttet i forgrunnen, i alle fall ikke mye. Litt kutting ville fått hyttene mer i det gyldne snitt, så kanskje...
Frank A.
Kjempevakkert bilde Robin. Strålende farger og utrolig høststemning. Hyttene burde nok vært litt lenger ned som du nevner for å få bedre tyngdepunkt, men hvis du ikke har noe å gå på i orginalen så er det jo uansett et vakkert skue. Eneste som sjenerer meg litt er at hyttene i forgrunnen også har litt mye høstfarger. Ikke sikkert det hever bilde noe å fjerne orangeskjæret, men for meg blir det litt unaturlig med oransje tømmerstokker. :-)
Mvh FrankA
Robin S.
F.A. : Det er mulig jeg har lagt på litt for mye varmtone i bildet, men det er tatt nokså tidlig om morgenen når det jo er ganske varmt lys, så det var for å gjenskape den fine morgenstemningen.
Per Harald G.
Svært vakkert landskap, men for hard på fargespakane, etter mitt syn. Less is more:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu