Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger312
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_506949} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Anne Ø.
Personer som strever seg avgårde i snøføyka.
Liker dette svært godt med personen i fokus til v.,søppelbøtta, små personer bak, gir en god balanse, dybde. Alt det lyse rundt vitner om vinter,snø,samt samler fortellingen, personer på vei..
Personer på vei hjem med fornyet inspirasjon..
Per Einar G.
Bildet og fremstillingen kan jeg like og ser også detaljene som Anne Øverås nevner over her, men jeg føler en trang til å rette det opp.
ketil g.
Det som slår meg med det samme at her er det vær i fullfart. Og som påvirker menneskene i bildet. Paraplyer, snøfnugg og folk som skynder seg. Mye av dette tilskrives fotografen og etterbehandling.

ketil
Avsluttet .
Veldig godt komponert dette Stig Børre. Liker flatene oppe, høyresiden og nede som gir dimensjon til bildet. Synes det er en liten genistrek om jeg får lov.
Og med dette på plass, sitter selve motivet som et skudd. Her er ingen sinker, fart både i snø og mennesker haster avgårde.
Ville nesten sagt en liten zoom-effekt du har fått frem, men naturlig.
Særdeles vellykket.
mvh arild
Avsluttet .
Syns du er flink å formidle ting på kroppen,slik som de er og det får du til også i dette bildet.Det føles kaldt og hufsete(som sikkert er et utrykk jeg har diktet selv hehe).
Kjempebra formidlet.

Tone
Knut Georg F.
Delikat bilde av et udelikat vær (slaps?). Hadde likt å se det i vater, synes det ar nok av linjer og vinkler slik det er i motivet.
Mvh Knut
Magnus S.
Det foerste som slaar meg er at det er fryketlig mye tomt i dette bildet, halve bildet har ingen innhold . bildet er veldig overeksponert. Det hadde gjort seg om man kunne se ansiktet paa den personen som er nearmest kameraet.

Bildet hadde vaert sterkere hvis du hadde kvittet deg med det omraadet som er hvitt og rettet opp bildet . ( bildet lener mot hoeyre )

Mvh,

Magnus
Stig Børre E.
Bildet er skutt fra hofta, syns resultatet ble bra. Enig i at det ikke hadde tatt skade av å vatres opp, men da blir det "tilfeldige" borte.

StigB
Magnus S.
teknisk sett så er det ganske svakt. du får vel gjøre som du vill. er ikke enig at tilfeldigheten blir borte, siden du har de samme elementene der, bildet kommer til å se se mindre "uryddig" ut.

smaken er som baken..
Stig Børre E.
jepp - delt. At bildet er teknisk svakt er det ingen tvil om. Veldig svakt faktisk. Utbrendt, uskarpt og skjevt. Men jeg tror hvis alle disse faktorene hadde vært på stell - ville det blitt et fryktelig kjedelig bilde.

StigB
Roger H.
Tror ikke jeg ville rettet opp eller gjort noen endringer her. Ser jo historien og det holder for meg. En litt "slurvete" fremstilling som jeg har sansen for.

Roger
Bjørnar P.
En teknisk strøken fremstilling med sylskarpe detaljer og lang toneskala hadde ikke nødvendigvis gjort bildet bedre mht stemning, og det er stemninga jeg opplever som sentralt her. Fungerer for meg dette.
Ivan H.
Ingen oppretting på meg heller.
Men ville vurdert å kutte det hvite i toppen, slik at linjen til høyre ender opp i øvre hjørne.
Blir da en forankring i topp. Min mening iallfall.

Ellers har jeg ikke noe å utsette på dette. Stemning kommer godt frem her. Drittvær.

:ivan
Wilko J.
Enig med Ivan angående kutt i toppen...ellers et av de gode bildene du har...Likte det Stig.

Mvh Wilko
anders s.
et bilde helt etter min smak
det tette snødrevet skaper en herlig stemning
fin innramming med di hvite kantene
personen fremme til venstre skaper både dybde og harmoni i bildet
at bildet heller er ikke noe som plager meg i det hele tatt
silhouettene av menneskene med paraply i bakgrunnen? er også artige detaljer i dette bildet
liker også godt kontrastnivået i dette bildet,ikke for mye,eller for lite
finner egentlig ikke noe spesielt å pirke på her
mvh anders
Tove H.
Liker dette slurvete, tilfeldige bildet. Hadde du endret noe, hadde stemningen blitt redusert. Og det er jo stemningen, bevegelsen, disse som forsvinner hver til sitt i snødrevet - som er bildet.
Artig med et godt eksempel på vellykket hofteskudd.

Tove `)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu