vår i parken
Utstyr
  • nikon d90
  • af-s nikkor 18-105mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger60
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512103} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Tove Mette L.

Velkommen til foto.no ! Jeg synes dette er et fint og stemningsfullt bilde med vakre jordfarger ! Jeg synes at treet i forgrunnen passet midt på i dette bildet, men vanligvis kan slike tre midt i bildet bli for dominerende (bare et råd til andre ganger). Ellers ville jeg ha beskjært litt høyere opp fra bunnen av bildet 1 - 2 cm. under benkestolbeinet til høyre. Solgløttet som kommer inn til venstre i bildet trenger ikke nødvendigvis å være med her, etter min smak. Det kan virke litt forstyrrende eller hardt her. Men stå på videre!!!
Leif S F.

Artig motiv med flotte farger! Er selv ingen ekspert, men et skritt til venstre hadde kanskje bidratt til enda bedre balanse i komposisjonen.
Kawa Abdullah D.

Velkommen,en bra begynnelse.Stedet er fint,tid og vinkelen er flotte.Kameraet er meget bra.Du kunne ta et bilde penere enn!Hvorfor du har ikke gjort?kanskje du var hastig.Landskap,Natur,Utsikt,utsnitt de er fine selv.Før du tar bilde ha det helt still og rolig prøv å finne finst,men ikke glem hvordan du skal ta det og det er veldig viktig og hvordan ser det ut etter det ble tatt og det er ende viktigere!!!Lykke til videre
Mvh Kawa
Lars Ivarson F.

likte lyset og fargemiksen frå romantikken nermast, som passa godt til motivet ditt..litt brutalt kutt i høgre kant og i topp..
gromt
Kirsten H.

Veldig romantisk og stemningsfullt sted. Jeg synes det ble litt lite plass i toppen, skulle gjerne sett hele treeet med litt luft over. Men absolutt en bra begynnelse.Velkommen!
mvh Kirsten
Brita S.

Vakkert ja- gir gode assosiasjoner. Liker godt fargevalgene- savner hele treet på topp bare- og benkenden på høyre. Mvh Brita
Bengt K.

takker for for alle kommentarer og gode tips:) synes selv jeg skulle fått med hele benken på høyre side og fått med toppen av treet. Har hvertfall fått litt mer gode tips å gå etter ved neste forsøk:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu