IMG 6446
Ble kanskje litt vel mye photoshop- mekking på denne blomsten, men ble fornøyd med resultatet så da får jeg heller se hva dere sier - om jeg skulle latt natur vært mer natur. Men det er jo så mange som kan det med naturkopiering bedre enn meg.
Drister meg likevel til å legge bildet under kategori NATUR

http://pbase.com/kneppen
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger79
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_535770} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Avsluttet .

Jeg synes det er fint å se slike forskningsresultat Roar! Dette ble sterkt og fint! Du forsterker bare det naturern har gitt her og det liker jeg. Samtidig oppmuntrer du og inspirerer oss andre her på dotten og så til å bedrive forskning i redigeringsverden:))
Hilsen
Tove
John B.

Veeeel, den var heftig rød denne her ja!! synes dog dette var ganske stilig, og ja vi bør leke og eksprimentere litt mer....
Jeg fikk en ide`Send den til kommunalteknikk i Oslo kommune, så sier du at for å gjøre Oslo til en enda triveligere by, så tilbyr du de denne blomsten til å erstatte den røde lampen i alle trafikklys i hele byen, det hadde vært stilig det!!!!
John B.
Roar K.

Ikke sikkert det ble så populært hvis det ble kjent at blomsten er fra Sverige - he he.

Roar
Solvår B.

Herlig fargeglad Roar-blomst som lyser opp i regnværet.
: ) Solvår
Willy K.

Hei! Jeg vet ikke helt hvor jeg står i forhold til denne vakre blomsten. Det ble nok litt vel intenst for meg, men det er en smaksak. Jeg liker det grafiske preget, synes til og med det ble ganske tøft. Tror det er den røde glowen bak blomsten som blir for mye for meg, men uten glow ville det kanskje blitt for hardt. Uten glow men en annen bakgrunn enn helt sort? Hm og hm, kjekt å fundere :-)
Geir K.

Vet ikke helt om det falt i smak hos meg,litt knall farger for min smak. Men jo det var nå litt stilig og da. Men har virkelig sansen for din kreativitet og dine bildevalg. Mye bra fra din hånd Roar.

Mvh Geir
Heidi N.

Synes ikke helt at farga på ramma passet inn her, men ellers likte jeg gløden som du har gitt blomsten. Knall og flott farge. :)
Ha ei fin helg!
Heidi
Dirk R.

det er hovedsaken at du er fornøyd med resultatet Roar, men jeg liker det og.
hilsen dirk
Roar K.

Takker så mye for kommentarer.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu