Der bodde de.
Bildet er tatt på tur fra Dombås og over Valdresflyen. Rakk akuratt å sette opp stativ og knipse et par serier før regnet satt igang.
Utstyr
  • Canon 450
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_536897} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Robin N.

Stili, Hdr går jeg ut ifra? :)
Bent K.

Et dramatisk uttrykk over en ellers så stillferdig seter. Fint ståsted du har valgt, slik at det ikke bare blir "rett på".
Liker etterbehandlingen spes. godt, ble absolutt kledelig. Trivdes med dette.

Bent.
Roar K.

Ja, plenty med slike gårder rundt omkring - noen, ja ganske mange faktisk er fraflyttet og forfaller mens andre fortsatt er i full drift. Har sjøl en serie med så langt 143 bilder fra gamle gårder i Norge.
Fint utsnitt og komp her. Et lite kutt i bånn kunne muligens høyne perspektivet og gi litt mer spenning i bildet da den nedre tversoverbordet på gjerdet føles som at det munner ut i krysset. Et ørlite kutt nede vil endre dette til at nevnte går rent ut på nedre ramme og da forsvinner den negative følelsen.

Roar
John B.

Dramatisk og flott fra en gammel og værslitt plass.
Synes det ble bra dette!!
John B.
Solvår B.

Flott motiv. Dramatisk himmel som faktisk står i stil med slitt treverk. Liker dette.
: ) Solvår
Frode L.

Hei.

Velkomponert og dramatisk landskapsbilde,
detaljrikt med flott lys og flotte farger.
Liker etterbehandlingen godt her, det var svært så kledelig her.

Frode.
Øystein S.

Hei.

Kan du si litt om etterbehandlingen her?
Syns det ble både nøytralt, malerisk og dramatisk på en gang. Alt i alt en meget effektiv blikkmagnet.

Øystein.
Avsluttet .

Veldig flott bilde dette her synes jeg. Det er fine fargetoner og en flott himmel over denne gamle gården. Tror nesten jeg ville tatt jobben med å klone bort mastene og strømlinja her, de passet liksom ikke inn i den tidsepoken/stemningen jeg fikk av gården her på bildet ditt. Flott etterbahndling som virkelig fremhevet både motiv og stemning, meget bra dette her.

Mvh Tom Egil
Ottar P.

Flott bilde, henger meg på kommentarene over!









kristin P.

takk alle for flotte og konstruktive kommentarer på bildet mitt. Ser nå at jeg kanskje må ta jobben med å klone bort litt strømledninger ja. Selve bildet er satt sammen av 3 esponeringer i photmatrix pro 4 (hdr) og etterredigert i ps. brukte et gradert nd filter nå jeg tok bildet. Har forsøkt her å holde saturation på edruelig nivå og ikke herje så mye under redigeringen, for å få et natur tro resultat som mulig. skylaget som ligger over gården var nesten sort når jeg tok bildet.( begynte å regne rett etter at jeg var ferdig)
Avsluttet .

Synes dette ble meget bra Kristin. Synes ikke du overdramatiserer med HDR-effekten, noe som veldig mange får lysst til å gjøre.
Dermed får du et meget bra bilde med god dybde, flott skydekke på himmelen som forsterker bildet.
Kabler og kabler fru blom, jeg synes faktisk de kan være med i bildet, de dominerer ikke noe særlig fra ditt lave standpunkt.

Du har fått akkurat det rette lyset. Tunge mørke skyer og rester etter lysere dag kan ofte gi flotte resultater i bilder.

Ekselent!
mvh arild
kristin P.

Takk til deg og Arild for utfyllende og konstruktiv kommentar:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu