Red Bull Racing RB7 #1 - Sebastian Vettel, nærbilde på vei opp Eau Rouge til ny seier, og trolig ny VM-tittel. Shell Belgian Grand Prix 2011 - SPA Francorchamps.
Utstyr
  • Canon EOS 10D
  • Canon EOS 70-200mm f/2.8 IS + 1.4x Teleconverter
  • Brennvidde280mm
  • Blenderf/5
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • AnnetJobbet ei stund for å få ett skikkelig nærbilde av hjelmen til Vettel. Bilen er ca 15-20m unna, og den passerer dette punktet ca i 305km/t.

    Det viste seg veldig vanskelig å fotografere på skrått forfra, da det rett og slett ble for treg panorering. Det er hønsenetting/sikkerhetsnett i mellom meg og bilen, og uten særdeles rask panorering, så måtte jeg isåfall bruke veldig stor blenderåpning og/eller treg lukkertid for å slippe at kameraet fanger opp nettingen. Ved å knipse bilen omtrent rett sideveis, klarte jeg å bruke rask lukkertid samtidig som jeg kunne stoppe ned blenderen noen hakk, da panoreringshastigheten for å henge med bilen blei så rask at gjerdet blei viska ut.

    Da den relative hastigheten mellom bilen og meg blir veldig høy på dette punktet, var det vanskelig å panorere raskt nok, samtidig som man treffer med bilen i søkeren når bildet knipses, så uten å ha fotografert motorsport på ca 5år, så tok dette mange forsøk ;)
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_546882} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Synes du har mestret det meget bra, ble et originalt perspektiv og utsnitt, fin følelse av fart, samt skarpheten sitter....ikke lett dette!
Må legge til at for oss F1 fans har det vært et helt rått racing år, selv om Vettel er såpass suvernen som ha er. Stå på videre med F1 bilder!

mvh Ulv
jon b.

Kult bilde av Vettel. Jepp enig med Ulv, har vært gøy i år. Bare litt synd at ikke M.Schumacher ikke henger helt med lenger for oss gamle fans.
Jon
Maximilian G.

Bra panorerings bilde hvor bilen og føreren er skarp men alt rundt og hjulene er uskarpe. Gir en bra følelese av fart.

-Max
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu