Pingviner mot uvær
Antartis 2007, fra Greenwich-øya straks utenfor Sydpollandet. Lysforholdene under et kraftig uvær sent på dagen fascinerte meg ....
Utstyr
  • Canon 1D Mk.III
  • Canon EF 35mm f/1.4L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger609
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560913} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Bjørnar P.
Pent belyst forgrunn med glød og flott fargemetning, nærmest innbydende. Bakgrunnen helt annerledes, ved at den er mørkere, kaldere og nærmest truende. Kontrasten i stemning i samme bilde er meget fin, og løfter det langt over normal dokumentasjons-kvalitet. Det tekniske ser ut til å ha vært under full kontroll fra A til Å.
Litt usikker på "noe" som ligger helt i venstre bildekant. Er det en sel eller et annet dyr? Drar mye oppmerksomhet når du først ser den, og enda mer fordi jeg ikke klart ser hva det er. Kunne kanskje med fordel vært utelatt for å få et renere uttrykk, men det kan være det oppleves annerledes i et større format med mer detaljgjengivelse.
Ketil S.
Slutter meg stort sett til Bjørnar, men kanskje fargeforskjellen mellom for- og bakgrunn er litt for stor. Det kan godt hende den er "naturlig", men den kan oppleves som kunstig. Kan være en ide å dempe blåtonen i isen bak en smule. Ellers lurer også jeg litt på den "dingsen" vi bare ser en del av til venstre. Den forstyrrer.

Ketil
Trond O.
Hei, synes du har fanget et herlig øyeblikk med de tre som er ute på tur. En leder, knoll og tott som følger etter. Ser som de andre at forgrunnen er lys, og bakgrunnen dramatisk, mørkere og noe kornete. Også et felt helt øver som er enda mørkere. Gir en dynamikk og kraft i bildet, usikker på om forgrunnen er for lys som nevnt over.

Objektet til venstre er noe ut av sin plass i forhold til helheten, støtter meg til den innvendingen.

Liker det ene ´isfjellet´i bakgrunnen til høyre, ser ut som en and. Ga ihvertfall meg en liten humoristisk vri på bildet.

Mellom partiet er ganske blått, om det er naturlig eller ei slik som drøftet så både liker jeg det, og så virker det noe unaturlig. Så dersom det er naturlig synes jeg det ble en flott variant.

Skulle ønske jeg og hadde slike blinkskudd fra slike fantastiske turer! God bedring! Mvh. Trond.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu