Et sommerminne 7
Bildet inngår i albumet Sommerminner -
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon AF 24-85mm
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/180s
  • FilmtypeISO 200
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger909
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56511} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Eliza A.

Akrobatisk modell det her=)
Synes du har fanget noen flotte sommerminner.
Fint dette.

Eliza
Tom E. F.

Fine å varme seg på til vinteren, disse minne dine Jostein (?)
Flott modell, fine farger!
(Regner med at dette er tatt senere enn ditt forrige - kan kjenne igjen skyen til høyre).
mvh Tom
Bjørn H.

Hei Jostein.. Sprek og fin model du har !! Liker dette. Kroppen lager en fin bue og form i landskapet. Bra eksponert og behagelig lys.

Ikke så mye mer å si, annet en at det er et bilde som lett fenger.. !!!!!

Bjørn
Steinulf L.

Enig. Fint bilde.
Pål N.

Trivelig serie der dette er ikke det beste bildet. Det er noe med at buen gjennom kroppen hennes brytes av horisonten, i kombinasjon med høy dybdeskarphet, og midtstilling av motivet, som gjør at komposisjonen ikke sitter. Men jøss; sprek dame, skarpt bilde, fine farger.
Reidun G.

Sier meg enig med Bjørn
Reidun
Povl Kjeld H.

Bare flot, lyset er rigtig flot.
mvh - povl
Hans-Einar O.

Fint sommerminne, friske farger og fint lys mot den blå sjøen. Severdig bilde, men blir heller ikke helt fortrolig med komposisjonen. Ville gjerne sett litt mer av ansiktet hennes. Synes kanskje det forrige i serien var noe bedre;-)
mvh Hans
Thorfinn B.

Denne type bilder med oppstilte vakre kvinner i vakker natur, er ikke min greie....

Dog må jeg si det ser ut som du har hatt en en interessant sommer...!
Lars Olav T.

Her synes jeg det blir konkurranse om oppmerksomheten mellom dama, som er hovedmotivet, og bakgrunnen, som kunne stått som et eget bilde. Bruk større blender for å isolere motivet. Myk modell, ja. Hadde jeg prøvd dette, hadde jeg brekt ryggen;-)

Mvh. Lars
Lars Erik N.

Igjen bra. Litt enig med LOT her. Større blender hadde gjort seg her. Jeg ville også sett litt mer fjes, men det blir jo bare pirk.

Mvh
Lars
Tom A. T.

Fint bilde. Dog må jeg si at TB sier det svært så treffende :))..
mvh Tom T
Stig S.

Blir heller ikke helt fortrolig med kompet her... Når det er sagt, så er dette en fin serie, og om dette ikke er min favoritt i serien, så finner det likevel sin plass i helheten!

--stig--
Nils B.

Tja, ikke helt begeistret jeg heller, sorry,. Greit at modellen står i bue, men at halve ansiket er borte likte jeg ikke. Videre så tar bakgrunnen for mye oppmerksomhet noe også det største hvite plagget gjør. Tror faktisk at bildet kunne hevet seg noen hakk om du hadde laga det litt mørkere i mellomtonen. Føttene burde også vært oppe på steinen noe som hadde gitt en enda større følelse av sprekhet. Bildet har så absolutt potensiale, men det kan fort bli mye ps arbeid.
mvh Nils
Jostein M.

Takker for kommentarer. Ser det dere sier om konlurrerende elementer. Får prøve å gjøre det bedre neste gang. Igjen takk:-)
Mvh
Jostein
Vegard E.

Denne posituren og fått med blikket i samme linje med horisonten eller noe - det hadde jeg definitivt likt. Hva har skjedd med kjolen? Lyset ser ikke naturlig ut der...I utgangspunktet ingen dum idé, men blir for rett på. Du kan langt bedre, så vi dveler ikke ved det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu