Idyll ved Rauma elv
Utstyr
  • Nikon D80
  • Sigma 18-250
  • Brennvidde18mm
  • Blenderf/9.5
  • Lukker60 s
  • Nei
  • AnnetBrukte gråfilter, for å få lang lukkertid
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567094} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Trygve S. A.
Veldig flott naturmotiv, og dramatisk natur. Kompen er fin. Det som kan være litt å trekke for, er at bildet er uskarpt i øverste venstre hjørne. Lukketida gjør at elva flyter for mye sammen.
Harald G.
Herlig motiv og bilde. Enig med Trygve angående uskarpheten men elva ble OK syns jeg.
Morten M.
Synes elvas slør gir bildet et rolig og idyllisk preg. Hadde lukkertiden vært kort, ville bilde ikke hatt den roen over seg som jeg synes det har nå. Fargene i elven kommer også veldig godt frem, og fremhever det grønne langs elven. Flott bilde.
Vidar K.
Teknisk beskrivelse: "Brukte gråfilter"
Dette er vel et HDR bilde?

"Grøten" rundt kvistene som igjen gir uskarphet på fjelle øverst i venstre hjørne, samt glorien rundt fjelltoppene, etterlater vel ikke den helt usikkerheten om at det er noe mer her en et gråfilter?

Ellers er jeg enig med Trygve på lukkeren. Elven flyter for mye sammen. Spesielt sammelignet med dramatikken du trekker ut a HDR effekten i resten av bildet.

Hilsen
Vidar K.
Vidar K.
Jeg ble vist så opphengt i teknikk at jeg glemte å skrive at jeg selvfølgelig og syns dette var et veldig fint motiv :-)

Vidar K.
Dag Terje A.
Hei og takk for tilbakemeldingene ! Enig i at det er noe "rusk" oppe/venstre i bildet. Saken er at det er en regnbyge, opplyst av sola som brenner ut mange av bildene jeg tok. Så løsningen ble HDR, der to av tre bilder er utbrent i nevnte område. Løsningen hadde nok vært et gradert gråfilter. Legger sikkert ut flere varianter senere.

mvh Dag T
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu