Rådyrbukk i grønn eng
Beitende rådyrbukk i kveldinga på ei frodig Norsk Hydro eng.
Litt artig positur og en fin bukk som er knipset midt i grøntforgumlinga.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-01-09 11:08:37
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D7000
  • Nikon 80-400 4.5-5.6 D AF VR-Nikkor ED
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger82
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_567984} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Roar K.

"Bakstreversk" bilde der bukken ser seg tilbake mot fotografen.
Skarphet, farger og detaljer sitter brukbart. Når jeg nevner muligens en ørliten lysdemping og økt kontrast så er det hva jeg ville gjort uten at det er noen fasit.
Uskarpheten hører bakgrunnen til så uskarpt både foran og bak er en uting sa de gamle fotografer hvilket jeg ofte er enig i. Her synes jeg at mesteparten av det uskarpe i bunn kunne vært kuttet bort, men ikke så mye at det går utover dyrets ben. Da blir det noen umerkelige uskarpe strå igjen og du har slik jeg ser det blitt kvitt noe som stjeler litt oppmerksomhet fra selve hovedmotivet.

Roar
Avsluttet .

Du er utrolig flink med naturbilder Jostein
Fin positur på dyret og morsomt at den har mat i
munnen
Til våren skal du få ta naturbilder av meg
Jostein G.

he he Øistein :-) Takker for lærerike kommentarer. Her kommer du med flere poenger Roar, og jeg er veldig takknemlig for det:-) Jeg bruker Picasa og tror jeg skal kunne finne frem til lysdemping og kontrastøkning der. Egentlig enig i det du sier... ok
Dag Tore ..

Hei Jostein.Gratulerer med dette fine bukkebilde,en fin seks tagger.Mulig bilde kunne være noe skarpre? Venter spendt på flere blinkskudd fra deg!! DAG
Jostein G.

Takker Dag. Helt klart at bildet kunne vært skarpere. Dette var faktisk første turen med Nikonen og linsa. Rotet litt med VR av og på ...skulle jo vært av da jeg brukte stativ...og isoen var for lav...så lukkerhastigheten ble for treg, der jeg satt i kamuflasjen og det gikk mot skumring. Du er flink å gi oppmuntrende kommentarer Dag :-) Fikk meg en Nikon D 7000 på seinsommeren. Et riktig smykke av ein sak. Imponerende hva de får til idag hmmm. Men jeg har bare begynt så smått å gå i dybden på finessene her. ok :-)
NB ! Jeg har drevet med fotointeressen i mange år da. ok
May-Brith O.

Er jo kjempemoro, og kanskje ikke minst spennende, å få disse vakre dyra på bildebrikka:-) Fin positur du har fanget den i, men en ser at du har hatt visse problemer med lysforhold, iso og lukkertid. Men første turen med nytt kamera og et møte med en dådyrbukk er jo noe eget det og da:-)
Jostein G.

Takker May-Brith. Ikke så vanskelig, for her er det mye rådyr. Likevel var det en fin bukk dette og det var jeg jo glad for:-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu