Hurtigruta
Hurtigruta Midnatsol mot kai i Rørvik med Finnmarken rett bak - i Rørvik møtes nordgående og sørgående hurtigrute hver kveld...
Bildet inngår i albumet Nord-Trøndelag -
Utstyr
  • Olympus Camedia C-40 Zoom
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger326
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_57272} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eskil O.

Flott utsnitt, likte dette.

Eskil.
monica p.

Flott perspektiv, du har fått frem hvor stor båten er på en flott måte, liker også godt den litt dramatiske himmelen.
Bra.
Mvh Monica:o)
Steinulf L.

Dette var kjempebra. Her er det masse aktivitet og menneskene gjør at vi får et inntrykk av dimensjonene. Din sedvanlige skarphet og fargemetning. Kjempebra.
Avsluttet .

Hei Anne

Herlig og maritim stemning. Et flott bilde av kystens travere og likte at det er tatt i Rørvik. Har seilt der selv utallige ganger med skip selv. Når man kommer fra sør seiler man gjennom sundet og kommer deretter opp i ''svinestien'' som er en trang led nord av Rørvik. Flott perspektiv på disse fartøyene som ruver formidabelt i det trange farvannet. Fint med passasjerene som står og følger med på fortøyningen. Lyset i bildet er topp og fargene naturlige og fine. Den dramatiske himmelen passer fint inn og utsnittet er perfekt. Ja dette likte jeg veldig godt og ble litt nostalgisk, selv om det er høyteknologiskip som er avbildet.

Vh Svenn
Jóhann Á.

Hei Anne!
Først syntes jeg det var mye plass til overs på venstre siden, men etter noen runder syntes jeg det var greit. Har mye med dramatikken i himmelen å gjøre, noe som er flott i bildet. Gløtt mellom byger er bra. Kunne vel ha tenkt meg litt gløtt mellom skipene også ;o) Fint lys på skipet. Detaljer og skarphet er jo glimrende, som du har vane til. Du reklamerer i hvert fall fint for Nord-Trøndelag med dine siste bilder!! Bra det!!!
Are-Martin S.

Et av de få hurtigrutebilder hvor man så tydelig kan se at det er passasjerer ombord. Også det nyeste skipet av dem alle. Rørvik er (sammen med Trondheim og Harstad) et av de få steder hvor nordgående og sydgående hurtigrute møtes ved kai.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu