værsåsnill
Dette trodde jeg først var en dukke som var satt opp. Vi hadde gått hele dagen rundt i Roma, og skulle ta en pause. Ved siden av kiosken la jeg merke til denne, damen. En stund tittet jeg på henne. Hun satt helt bomstille rolig. Bevegde ikke en muskel. Så etter ca. 30 minutter, begynte hun å bevege armen opp og ned i en slags robot-bevegelse. Slik satt hun i nye 15 minutter, før hun reiste seg og gikk med verdens mest krokbøyde rygg. Stakkars dame. For at hun var så stille og snill med posituren for meg, ga jeg henne noen euro i det hun passerte meg.
Synes at bildet beskriver en gatetigger på en annerledes måte. Hun satt i et område der det var lite folk, men likevell levde hun. Bildet beskriver for meg sorg, ensomhet, fattigdom og 'lei-seghet'.
Utstyr
  • Canon
  • Sigma 55-200mm 1:4-5.6
  • Brennvidde55mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/250s
  • Nei
  • AnnetISO 400
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_579730} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (1)
Vidar K.
Det viktigste først:
Jeg syns du har tatt et fint bilde her.

Nå er det jo slik med tiggere at noen tigger ut av nødvendighet, mens for andre er det rett og slett en jobb.
Har man riktig "spot" kan tigging gi en bra inntekt.

Derfor får jeg ikke umiddelbart samme følelsen som du sikkert fikk da du tok bildet.

Bildet du har her, er jo ganske lyst. Sånn sett har du ikke helt klart å få den stemningen og følelsen (det virker til at) du hadde, syns jeg.
Personlig ville jeg croppet dette for å komme litt tettere innpå og samtidig få fjernet en del a det fine sollyset oppe på høyre side.

En lett redusert "brightness" og kraftig økning av kontrast tror jeg og kan være med på å fremheve litt av det (jeg tror) du er ute etter.

Hilsen
Vidar K.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu