veien hjem var lang, landskapet vakkert
Øystre Slidre i Valdres sist helg.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger236
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_58242} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
May-Lise L.

Vakkert, ja, men kanskje litt feil plassering av veien? Du kan selvsagt skylde på veiarbeiderne som bygde den! ;)
Ole Walter S.

May, hvorfor er veien feil plassert?? Den skal ikke være i midten, det blir for vanlig, den er en del av et større landskap. Du vet dette med det gyldne snitt.

ows
John S.

Jeg synes også at veien var litt feil plasert, men jeg finner ikke ut hvordan den egentlig skulle vært plasert. Kanskje det er skyene som forstyrrer. Motivet er genialt.
Lars Vendelboe T.

Fint motiv. Jeg ville valgt å kutte noe i forgrunnen. Jeg synes vegen fungerer bra til høyre, men synes bildet blir mye midt-delt med konkurranse mellom forgrunn og hiemmel.
Tormod I.

Flott motiv. Meget bra dybde.
Ang veien...
Hadde det blitt bedre å hatt bildet på høykant? Dvs kutte vertikalt ca 60% til høyre i bildet
Ove H.

kunne tenkt meg å kutte bilde like over fjellene, kanskje en tommelfingerbredde (type kontorrottefingre) over høyeste topp. dette tar vekk de lyse skyene som bare forstyrrer i toppen.
ove
Tom L.

Vakkert motiv! Spennende kontraster. Jeg synes veien er plassert riktig, og den gjør meg nyskjerrig på resten av bildet, får øynene til å vandre. Fin dybde.
Siri Elisabeth J.

Hei
Synes dette er et vakkert motiv som jeg gjerne skulle ruslet en tur i. Veien synes jeg er godt plassert. Men jeg ville kuttet i himmelen til under den store grå-hvite skyen.

Mvh Siri
Ole Walter S.

Ja det er godt å se at bildet engasjerer og at vi alle er litt uenige om hvordan ting kan se ut. Skal se om jeg kan få laget et par nye versjoner i løpet av kvelden. Uansett takk for rikelig med konstruktiv tilbakemelding.
Ole Walter Sundlo
Eirik H.

Eit alternativ er å la vegen gå diagonalt frå venstre til høgre gjennom biletet, eventuelt lage biletet i høgdeformat. Flatefordelinga synest eg er bra. Kanskje litt meir trøkk i fargane. Uansett trur eg dette gjer seg betre i mono. Flott bilete uansett :)
Bjørn H.

Hei .. Joda et spennende og stemningsfullt bilde..''A long way to go ''.. Fin dybde og sommerlig følelse .. Tror ikke jeg ville kappet så mye oppe ..Kankje bittelitt bare ..

Bjørn
May-Lise L.

Det er noe med svingingen av veien. Kanskje den skulle vært speilvendt ? Ikke godt å få til, da :)
Avsluttet .

Bildet er pent det, men jeg skulle ønske at veien fant ut at den skulle være litt mer mot venstre :)
Per R. G.

bildet er fint det men litt lite kontraster i det grønne
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu