Høyfjellsvei. Madeira
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2012-09-29 14:19:34
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2012-09-29 20:05:33
    Versjon #3
Fotograf
Utstyr
  • Nikon Coolpix P6000
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriReise
  • Lastet opp
  • Visninger98
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_608947} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Solvår B.

Det så ikke slik ut for 34 år siden - da jeg var på Maideira sist. Her har de brukt penger på flotte veier. Jeg gleder meg mer og mer for hvert bilde du viser. Flott dokumentasjon.
: ) Solvår
Matilda F.

Jeg likte kontrasten mellan himmel og fjell, herlige farger.
Mvh Matilda
Håkon Ø.

Flott hvordan veien slynger seg innover i bildet, gode kontraster og flott komp dette.
Berit A.

Nydelige farger og flott komp. Herlig. :))
Leide bil på Kreta på midten av 80-tallet og kjørte opp i fjellene der, men der var veistandarden en helt annen. Smale grusveger med stup rett ned. Litt skummelt og veldig gøy, og
Roar K.

Her tillater jeg meg å ta min personlige smak i bruk og foreslå vekk med de øverste 50% som rett og slett rapper mye av oppmerksomheten fra den flotte komposisjonen som de nederste 50% utgjør. Ingen tvil om at dette vil senke betrakters blikk mot det dette bildet virkelig forteller. Et tilnærmet panoramaformat her vil yte dette bildet full rettferdighet. Kanskje litt harde ord idag, men ærlighet varer lengst sies det. Dessuten kan du jo bare scrolle opp og dekke til for å se om du kanskje kan være enig. Det er nemlig en kjent sak av vi ofte tar med oss for mye unødvendig i våre bilder hvilket faktisk like ofte slår negativt ut.
At jeg ville kutta kanskje så mye som drøyt 1,5 cm i bunn også for å få mer ro nede i venstre hjørne kan du trygt skrive på kto. for min pirkete personlige smak.
Som avslutning nevner jeg gjerne at rent bortsett fra at du har forsøkt å få med det den fullstendige himmelkvelven både blå og grå så et dette et flott utsnitt og ditto komposisjon som bør få komme til sin rett både linjemessig og fargemessig uten at de himmelske sfærer får blande seg for mye inn.

Roar
Fred S.

Flott natur, og for meg et skikkelig "pedagogisk" bilde; jeg hadde av en eller annen grunn ikke forestilt meg fjellandskapet på Madeira såpass vidt og åpent. Virkelig interessant og spennende vandreområde, slik ser det i det minste ut.

vh fred
Carsten W.

Jeg henger meg stor sett pa Haakon men skjönner likvel poenget av Roar.
Alf B.

Velkomponert og flott landskapsbilde fra Madeira
flotte farger og godt utsnitt fint med veien som leder inn i bilde
Kirsten H.

Jeg har stor sans for Roars forslag, men jeg synes det er synd at du mister den blå himmelen. Derfor holder jeg en knapp på originalen.
Mvh Kirsten
Bjarte W.

Synes det gjorde seg med et kutt oppe, men det var synd at du 'mistet' den blå himmelen da. Flott bilde av fjellandskapet med veiene som tar oss med innover i bildet. Liker farger og lys her. Ser nesten ut som minibussen sladder gjennom svingen.

- Bjarte
Jostein G.

Fantastisk bilde der veien slynger seg innover i fjellandskapet. Meget bra når lappeteppe av skyer gir dette spennende lysmønsteret i landskapet. Jeg savner og den fine blåfargen i himmelen, selv om utsnittet i V2 var langt å foretrekke. Kan du få flyttet den blå himmelen og skyene inn i utsnittsformatet i V2... rett og slett ved å flytte den blå delen av himmelen ned. det hadde vært bankers for bildet! Meget bra landskapsbilde! :-)


Mvh Jostein
Jostein G.

Hei ! Ja se der ja :-) Liker bildet bedre her i V3. bare et lite kutt oppe nå så he he...ja et bilde kan man synse og mene mye om og alle har vi vel litt forskjellig smak. Veldig artig at du får til dette. Selv kan jeg ikke dette ennå. Du har tolket forslaget mitt riktig...bare at formatet her er litt mer kvadratisk enn den fine rektangulære V2! V2 er beste utsnittet og gjør seg knall i dette bildet syntes jeg. Uansett, fantastisk flott bilde!


Mvh Jostein
Trygve B.

Komposisjonen gjør dette bildet så bra. Dette har du et godt øye for. Det er det som er viktig i dag. Kamera og teknikk kan være så bra som bare det, men det gjelder å se. Det kan du. Ser bildet ditt her i Spania, Cadiz. Mvh Trygve
Erik L.

Herlig landskap og flott lys. Liker panoramaversjonen.
mvh. Erik
Roar K.

Som jeg trodde så ble dette bildet flott i panorama.
Igår var jeg veldig opptatt av den høye himmelen så da overså jeg det brune feltet til høyre som jeg synes bryter litt med helheten og henter ut for mye oppmerksomhet. Jeg ville kutta i høyresiden på innsiden av den siste stolpen mot høyre.
Ikke nødvendig å legge ut noen ny versjon - bare ta en titt på det for din egen del for å se virkningen.

Roar
Lars Ivarson F.

v2 for meg..eit flott bilete
Inger Anne Maritsdotter V.

Det var eit nydeleg bilde frå denne øya med eit vakkert landskap og fine veier som slynger seg i landskapet.
Eg likte best #1.
Ann T.

Hei Jan, dette likte jeg. Flott hvordan veien slynger seg innover i bildet. Veldig bra farger og god komposisjon. (Liker V4 best)

Mvh. Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu