Skogens små ubetydeligheter
Gikk en tur i skogen bak huset her om dagen, og ble litt forundret over alle de små tingene jeg egentlig ikke har lagt merke til før, som denne lille klyngen med sopp for eksempel, utrolig hva du oppdager når du skal ta bilder.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-09-18 22:50:57
    Versjon #2
Utstyr
  • canon eos 10 d
  • ef 24-85 mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger363
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_61234} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (18)
Marianne M.

Hei Monica
En frisk og vakker skogbunn dette her! Liker komposisjonen din og fargene.Lyset faller fint på soppen og ''syribladene'' som vi kalte dem da jeg var barn...Det eneste som forstyrrer litt er den hvite flekken i høyre hjørne.....
Vennlig hilsen Marianne
Eskil O.

Enig med Marianne, den lyse flekken på høyre side forstyrrer litt. Likte lyset og komposisjonen. Utrolig hva man finner rundt i nærmiljøet.

Eskil.
Stig B.

Likte bildet, kunne kanskje tenke meg noe større dybdeskarphet, i det lyse området. Litt beskjæring i det mørke området til høyre også???? Man må bøye og strekke seg tydeligvis :-)
Mvh Stig
monica p.

OK, har faktisk ikke lagt merke til den lyse fleken før dere bemerket den, men nå er det i alle fall fikset.
Tusen takk for komentarer.
Mvh Monica:o)
Kurt S.

Likte bildet. Flott komp.
mvh Kurt.
Anne O.

Nært, fint og velkomponert bilde - likte versjon to best!
Mvh Anne
Håvard H.

Dette var pent. Uenig med Stig angående større dybdeskarphet, liker det sånn som det er. Gir et mer proffesjonelt inntrykk med den lave dybdeskarpheten. Godt jobbet :-)

-Håvard
Fred S.

Nå begynner du virkelig å få dreis på det nye vidunderet, dessuten var denne skikkelig bra komponert. Akkurat komp synes jeg du er ekstra flink til; som regel . Synes det er fint med skarpheten der den er !
vh fred
Marianne M.

Hei Monica.
Bildet ble topp uten den hvite flekken. ;-}
Vennlig hilsen Marianne
Inger-Lise S.

hei!Enig med Marianne! Fint utsnitt og friskt og fint bilde,med gode farger! mvh Inger-Lise
martin t.

Fin komposisjon, men jeg savner litt mer dybdeskarphet for å få alle de små godbitene.( eller er de giftige tro? )
mt:)
Jostein M.

Fint bilde Monica. Behagelig å se på. Savner litt skarphet. Dette motivet er såpass bra at om det fortsatt er tilgjengelig ville jeg tatt turen dit en fang til og prøvd å få skarpheten til å sitte 100%.
Mvh
Jostein
Kjetil H.

Det virker som om du finner deg mer og mer tilrette med kameraet, ser en tydelig fremgang i bildene dine! :-) Det meste er nevnt her, jeg savner også litt skarphet på de bakerste soppene. Liiitt lenger lukker og ørlite mindre blender hadde kanskje gjort susen?

Uansett har du fått ett unektelig macropreg over bildet, selv om du har brukt 24-85??! Og macro'en lar vente på seg? ...stakkars :-)
Reidun G.

Her sier jeg meg helt enig med Kjetil.
Så forresten at det lå noen mellomringer på bruktmarkedet til 500 kr for noen dager siden, så kunne du lage en slags nødmakrolinse av zoomen din :-)
Reidun
Nils B.

Joda du beveger deg fremover og utforsker områder som er både spennende og ikke minst utfordrende. Valget av fokus punkt hadde jeg nok lagt litt lengre fremme og muligens en litt annen vinkel, men det kommer. Tonemessig så tiltaler bildet meg.
mvh Nils
Tom A. T.

Tror jeg må si meg enig med Nils ang fokuspunktet som også etter min mening burde ligget litt nærmere. Derimot er jeg ikke enig med flertallet i at kompet er helt topp. Jeg syntes soppene blir litt midtstilte og kløveren til venstre (spesielt de uskarpe nede i hjørnet) gjør bildet litt uryddig. Bakgrunnen er bra spesielt i v2, men forgrunnen burde vært konsentrert om soppklyngen mener nå jeg.
Spennende fasong er de i alle fall på soppene ;o)..
mvh Tom T
Inger Anne Maritsdotter V.

Hei Monica.
Enig ; det er så mye rart en legger merke til bare en kikker etter motivene;-) Her syns eg du har fått til et bra bilde med fine farger og lysforhold;bra komp. også.
Vh I.A.
Henrik S.

Hvis noen skulle ha intersse av det: unge eksemplarer av vorterøyksopp.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu