Snøfall i rådyrskogen
Endelig kom det litt snø på Trøndelagskysten. En stakkar som bare tar bilder i helga er ikke hjulpen med snøfall på onsdag. Jeg tok derfor en sjefsbeslutning i går og flyttet kontoret til hytta for å kunne utnytte bygene som var meldt.

Denne rådyrfamilen på tre tok seg ikke synderlig nær av været, der den slo seg til for nesten to timer 25-50 meter foran skjulet mitt.
Egentlig fryktelig fornøyd med originalen. Bildet er litt mørkt og nærmest monokromt, og er for meg en god illustrasjon på forholdene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2013-03-12 08:17:17
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2013-03-12 08:17:55
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2013-03-12 08:18:38
    Versjon #4
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDyr
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_627822} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (20)
Solvår B.

Flott serie. Snøen er en god kamuflasje.
: ) Solvår
Harald N.

Flott serie frå friluftskontoret. Fint med bilete av rådyr som ikkje har skjønt at dei blir observert.


Mvh Harald
Jostein G.

Fantastiske naturbilder dette! :-) Flott rapport ifra rådyrenes rike og pluss for snøen som laver ned og som ligger på ryggen til dyret i flere bilder her sånn, spesielt V4! Kjekt å få uttelling for tålmodig venting! .... her velger jeg meg V2 som favoritt! Bildene er en fin rapport om hvordan dyrene koser seg der ute i naturen.... de er ikke oppmerksomme på fotografen her og da ble stemningen dertil bra! :-)






Mvh Jostein
Odd Chr. K.

Just another day at the office... Ja, ja - noen har bedre kontor enn andre. Ser du er glad i originalen, noe du absolutt bør være. Lekker situasjon. Dog må jeg si at det er noe ved v4 som fenger ekstra. Siktreduksjonen og værelementene gjør bildet elegant fargesvakt og stemningsfullt. (Godt fokusert:)
Odd C.
Oddmund K.

Flott serie der V4 blir min favoritt :)
mvh Oddmund
Avsluttet .

Herlig formidling av en ærlig og ekte naturstemning. Det er nesten så en har lyst å la saker og papirer være i fred en stakket stund, og dra ut på "synfaring." Særlig nå som det er noen snøfjon i lufta.....men, åkkesom serverer du fine bilder her. Avstår fra å velge favoritt.
Odd Sverre F.

Spesielt og orginalt med så mye snø på rådyret,så d får være prikken over ien.Hvis autofokus ikke går p.g.a. for mye snø så er langkost tingen.
Odd.
Dag Tore ..

Meget vakker fotoserie fra rådyrensrike! Det som fremhever bildene her,er den fine snøstevningen og dyren som koser seg i snøværet.Meget bra bilder av ungdyrene med mange gode tekniske kvaliteter! Helt topp denne gangen;)Bernt! DAG))
Trond W.

Tøft med nysnøen. Stilig serie av rådyra.

Trond
Bjørn Åge O.

Flott bildeserie du viser oss her Bernt,tar heller ingen favoritt skjønner illustrasjon som du nevner ,synes v4 ble ett godt bide med det tette snøværet med de store snøkrystallene.Synes ikke fokusen ble så ille gale.FLOTTE bilder bra jobba
Cato E.

En meget lekker serie av Rådyrene Bernt. Det blir ekstra liv i bildene med snøfallet og følelse av stillhet. Liker dem alle og henger meg på velfortjent ros.

Mvh
Cato
Bernt Ø.

Takk for hyggelige meldinger. Alle bildene er tatt med manuell fokus - autofokus er ikke happy med snøflak... og Odd, langkost funker ikke.

Mvh
Bernt
Berit A.

En herlig utsikt du har fra snø-kontoret ditt gitt. ;)
Liker veldig godt snøværet her og at dyrene ikke har oppdaget deg. Nydelige bilder i flotte farger som går så godt til miljøet. Liker alle. :)
Frode L.

Hei.

En herlig serie, knallbra alle sammen.

Frode.
Svein Ove L.

En god serie av rådyra der v1 og v4 er absolutt de jeg faller for. Herlig snøvær gjør seg spesielt godt i v4.
Godt jobbet på kontoret..:)
Rolf S.

Et bilde etter min smak, snøværet gjør susen.
Svein R J.

Nydelige bilder av rådyrene i snøværet fine versjoner alle sammen klarer ikke velge favoritt

Mvh Svein
Avsluttet .

Originalen og v4 ble mine favoritter her. Liker miljøet og snøværet..selv om jeg håper snøen forsvinner :)
Kjell Ivar Ø.

Flott sereie av Rådyra i snøværet.V4 kanskje en liten favoritt for min del.
Kjell Ivar
Bernt Ø.

Takk også til dere siste som har kommentert bildet!

Mvh,
Bernt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu