Joshua Redman
portrait shot during an interview. Victoria Jazz Scene, Oslo. versjon i farger: http://www.dagsavisen.no/kultur/joshua-redman-i-mange-format/
Utstyr
  • -
  • -
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/9
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_643229} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Ivan H.
Synes dette er et interessant portrett som forteller godt hvilket yrke han har. Liker lyset, direkte blikket. I fargeversjonen treffer ikke blikket meg så godt, da det knall blå t-skjorten kommer mer frem til meg som betrakter.
Bunnen er noe mørk på min skjerm (jobbskjerm) slik at bildet avsluttes ved handa og tommel. Detaljene er nok mer fremtredende på din skjerm tenker jeg.

Flott portrett.

Mvh
Ivan
http://www.holmedalfoto.net
Thomas J.
litt for mørkt i det sorte på Joshua ja, jeg hadde en som holdt reflektor, siden jeg bare hadde en lampe. Men hu ble borte da han hentet saxen sin.. (intervju portrett,, i farger i Dagsavisen) (ja han er pro saxophonist, ganske kjent)
:D
se på nettsiden min så ser du en annen variant uten sax som jeg har fått lys opp i skyggene. Hadde bare en flash med softbox på med meg tilVictoria. Må få kjøpt en til.. tenkte å ha en noe bakfra på høyre side.

Takk Ivan.
Thomas J.
ps: legger deg til på Instagram, du har mange fine komposisjoner og flink med lyset, Ivan.
Kristinn G.
Her er det muskant uten muskaltet.

Men fint studioblde
Markus S.
Veldig stilig belyst! Liker sidebellysning, som gjør bildet mer intressant og levende.jeg liker dette bildet hvordan det er bygd og på en typete måte viser att han spiller SAX. Kan ikke komme med noe dritt, men kan gi en stor KLAPP. Bildet falt virkelig i smak!
Thomas J.
Takk.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu