The pollinator
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_646349} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
John B.

Dette er macro på topp nivå, ingen tvil om det! Nydelige farger og topp skarphet. Jeg synes dog du har gått litt for tett på her, ikke bare fordi litt av den ene vingen mangler, men jeg synes alt blir litt for tett på...
I tillegg lurer jeg fælt på om det kanskje hadde vært vel så bra om du tok å speilvendte det??
Bare noen tanker fra meg, flott er det anyway!!
John B.
Olvar G.

Når jeg ser dine makrobilder, ja da skjønner jeg at jeg er en amatør.
Strålende!
Carsten W.

Henger meg på John og Olvar.
Jeg er egentlig ikke så interessert i makro, men bildene dine har noe over seg som gar over rent nysgjerrigheten i de små ting. Så jeg håper du viser flere...;)
Rune J.

Jeg synes at utsnittet er veldig flott i denne sammenhengen. Det er ikke et insekt, men en symbiose hvor blomsten med sine flotte farger må få sin del av oppmerksomheten.

Du treffer med en veldig flott vinkel hvor du utnytter dybdefeltet maksimalt.

Så nære er også litt avslørende. Vinger og insekter er et æh...... helvete. De reflekterer lys på en måte som dreper infoen i bildet. Dersom du hadde bluret vingene mellom konturlinjene ville dette ikke vært så synlig.

Rune
Ann-Charlotte F.

Tusen takk for tilbakemeldinger :-) Olvar, jeg er også bare en amatør, derfor er heller ikke mine bilder perfekte. Men tusen takk for et hyggelig kompliment. Carsten, det var svært hyggelig å lese at du som ikke finner makro interessant liker mine bilder. Det betyr at jeg må gjøre noe riktig :-)Jeg har et stort lerret å bleke så konstruktiv kritikk mottas med takk :-)
Dag Tore ..

Meget tett på! Et meget godt resultat denne gangen,som du mester på en "proff" måte!Støtter også kommentaren til ; John Bjørklund Og Rune Johansen/ Dag T Silseth
Ann-Charlotte F.

Takk for det, Dag.
Svein R J.

All ros fortjent nydelig macro

Mvh Svein
Ann-Charlotte F.

Tusen takk, Svein :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu