Skinnhuveneset #2
Fra Skinnhuveneset mot Utslåttøy
Utstyr
  • Nikon D100
  • Nikon Nikkor 24-120 1:3.5 - 5.6D
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_81227} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Jeanette L.

Tror man må være spesiellt glad i havet for å like dette bildet. Jeg har ikke noe sterkt forhold til havet, og synes dermed dette ble veldig kjedelig.
Teknisk og komposisjonsmessig er det jo ingenting å utsette på, men.... Kjedelig bare. For min smak, altså.
Jeanette.
Rolf J.

Hallo Jeanette.
Takk for kommentar.
Du vet vi som bor på kanten av havet har nok et annet forhold til det enn dere som holder til i den store byen.
At du synes at det OK teknisk og komposisjonsmessig setter jeg stor pris på og tar som tegn på at det går fremover med mine ferdigheter.
At vi ikke har samme smak når det gjelder motiv får jeg leve med.
MVH Rolf
Jeanette L.

Hei Rolf. Jeg har ingenting overhode å utsette på dette bildet!!!! Jeg bare syns det er kjedelig... Hver sin smak!
God helg:-)
Jeanette.
Kay R.

Har iallefall veldig forskjellig smak fra Jeanette når det motiv. I mine øyne er havet et av de vakreste motiv som finnes, men som ho ser: hver sin smak.

Det hær e et aldeles strålende bilde Rolf. Du får frem et veldig levende hav som slår innover skjæran. Utrolig kor mange farger du får frem av havet hær. Spesielt med tanke på at du ikke har hjelp fra sola. Den veldig gråbetonte himmel bakgrunnen setter også masse fuktighet i bilde. Alle konturer, sprekker og former du har fått frem av skjæran e også med på å sette prikken over Ièn..

Har virkelig leita etter ting å sette fingern på, men det ville alikevell vært latterlig pirk ettersom æ har studert bilde ditt i 2-3 min. nu uten å finne noe...

Ok da, 1 ting.... men det har jo strengt tatt ikke noe med bilde å gjøre. Synes det var mye behageligere å se på det med svart ramme og grå bakgrunn....

Veldig bra bilde Rolf...

MVH Kay:-)
Inger-Lise S.

Skinnhuveneset igjen,ja.Et artig navn.Et slikt bilde kan aldri bli kjedelig for meg,selv om jeg ville ønsket at sjøen slo mer dramatisk mot berget her.Men slikt styrer man jo ikke selv,Uansett så likte jeg bildet ditt godt.

Inger-Lise:)
Rune S.

Grei komposisjon, men synes nok det forrige bildet fra samme plass var mer spennende. Du har jo ett motiv her som kan være opphave til utrolig mange stilige bilder. Mvh Rune
Odd Tore S.

Komposisjonen er OK, men selve bildet ble litt for grått og havet for lite dramatisk. Det gule skummet tyder på at det var kraftigere saker tildigere?
MVH
Odd Tore
Fred S.

OK dette også, kanskje en anelse mer kjedelig enn det forrige. Der ble jeg mer obs på rødfarge og struktur på berget, som du husker. (Hjertelig takk for mail, forresten)

vh fred
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu