In the fringes.
Fra kjøpesenteret Vasco da Gama, Lisboa, pluss noes sære S-kurver
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger322
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_83809} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (21)
Fotograf Carl-Åge H.
Hei Fred - og god påske til deg!

Dette bildet ble skikkelig kult. Herlig effekt av de sære s-kurvene som du kaller det. Ungen som tar tak i armen til faren (regner jeg med), er jo bare kult å få med. Litt synd med personen som er kuttet.

Mvh Carl-Åge
André M.
Tøff, psykedelisk effekt.
Tom A. T.
Et av de bildene som gir et søkk i mellomgolvet. Herlig fargebruk og akkurat passe rotete. Kuttingen av personen øverst er selve slipsen.
Dette syntes jeg er meget bra Fred.
mvh Tom T
Wigdis W.
Jeg drar ikke så mye i spakene i PS sjøl enda, men dette syns jeg fikk en knall-effekt. Rett og slett stilig !
Vegard E.
Jeg ser gjerne flere sære s-kurver når du klarer trylle frem sånne farger. Et menneske plukket ut av hver sin verden, med ulike interesser og sitt å tenke på. Interessant bilde.
Fred S.
Takk for kommentarer: Det ble bare ett bilde inne i ''supermercadoen'', da jeg skulle gå løs på nr. to, kom det en skygge foran objektivet: En sikkerhetsvakt satte en kontant stopper for videre fotografering inne. Dette bildet var på vei i en digital søppelkasse, men først forsøkte jeg meg i Curves, og fikk en a-ha opplevelse. Med andre ord, jeg liker bildet selv, og synes det er fint at dere deler den oppfatningen. Det med ''søkk i mellomgolvet'' satte jeg pris på, Tom.

vh fred
Brita Helen E.
Dette var jo bare helt utrolig tøft... :) Et spennende og dekorativt bilde.. Herlige farger! Bra!

Mvh Brita...
Avsluttet .
Veldig bra. Spesielt godt er det at det ligger mange små-historier i dette bildet. Jeg har også vært på det kjøpesenteret, men opplevde det ikke så ''syret'' som du åpenbart har...

-k
Øyvind A.
Fint og vellykket bilde av folk i farta. Jeg liker effektbruken.
mvh Øyvind
Fred S.
Takker: Jeg opplever alle kjøpesenter som ''syrete'', forresten. Vi var fire par som entret ''palasset'', med avtale om å møtes et visst sted etter en time, men jeg og kona kom oss ut etter fem minutter, og kikket på det gamle expo-området i stedet. Kan til nød ta meg inn i ''Hennes og Mauritz'', men noe mer enn det gir meg en rekke fobier. Har heldigvis ei kone som ikke lider av ''shopping mania''.

vh fred
Odd Tore S.
Dette ble mer interessant enn jeg hadde trodd ut fra thumbnailen.
På meg virker det som om menneskene er oppstilte pappfigurer. Ett har rød skygge, de andre bare korn, som understreker 2-D virkningen. Hele bildet ser håndmalt ut med sprøyte som gir store dråper.
Jeg vet ikke om det ligger noe symbolikk i bruken av virkemidler, men man kan gjøre seg tanker, spesielt etter å ha lest din holdning til kjøpesentre, som også deles av andre.
Glad jeg tok en nøyere titt på dette!
MVH
Odd Tore
Kristine G.
Stilig! Skyggen til damen nederst til venstre var rå. Litt synd med den halve personen. Likte perspektivet ditt på kjøpesentre :-)
Karianne H.
Kjempetøft bilde! Sånne liker jeg.. Virkelig genialt. Har du bare vært innom curves og ikke gjort noe annet med det? Fine farger!
Påskehilsen Karianne :-)
Steinulf L.
Herlig!
Fred S.
Takk for kommentarer: Karianne: Ja, bare curves. Et redskap jeg har holdt meg unna tidligere, men jeg ser jo at det har sine ''muligheter''.
Halv person ? Liker du ikke halve mennesker, Kristine ? Kan ikke si at den parterte var tilsiktet, men når han først dukket opp syntes jeg han var OK, og for meg tilfører også han bildet noe. Det er jo mange av oss som går rundt og er litt ''halve'' ellers også......

vh fred
Anniken S.
Psykodeliskt kult!
Dette er hva jeg kaller samtidskunst.
Herlig komponert og ikke minst etterbehandlet.
Avsluttet .
Hmm..får en litt sånn ut`a mæjsjæl-opplevelse her... p.g.a kontrasten altså. :) Kult! Dansdansdansoppåbor`e.
Marit E.

Hei Fred

Stilig bilde fra Lisboa, ja!
Både farger, linjer og mønstre gjør at bildet blir litt syk-e-delirisk. Likte det godt, jeg!

Marit
Sverre Farstad H.
Heisann, Fred! Dette bildet satt meg igrunnen menatlt tilbake til sekstitallet, og den psykedeliske trenden på det meste av plakater, musikk og klær den gangen. Synes dette var et alle tiders bilde, artig, og godt utført. Viser at eksperimentering kan være gøy og gi gode resultater.
Mvh Sverre
monica p.
Hallo Fred
Ser du har fått utfoldet deg i påska:o))
Syntes først ikke dette var noe særlig, men til mer jeg ser på det jo mer liker jeg det, får en rimelig sprø følelse når en ser FOR lenge på det.
Fortsett å leke deg du, det blir mye morsomt utav slikt, tøft bilde.
Mvh Monica:o)
Bergliot E.
Tøft bilde, men du verden for et fargesprakende gulv. Er til å bli svimmel av.

Bergliot:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu