Anderledes
Prøver meg med en litt anderledes hvitveis, hva synes du om denne??
Utstyr
  • Canon 10D
  • 100 mm makro 2,8 usm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMakro/micro
  • Lastet opp
  • Visninger152
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_89406} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Inger-Lise S.

Fine farger,god komposisjon,men jeg er usikker på effekten her..

mvh Inger-Lise
tommy a.

'OK, generelt er dette et flott bilde, blomster og greier. Men jeg er så lei av slike bilder, har sikkert sett 100 av dem. Men det føles som om jeg har sett en million av dem!!Det første blomster-bildet var veldig bra, men så blir det bare kjedeligere. Det er INGENTING som gjør ditt bilde spesielt her, og for at bildet skal bli bra MÅ du ha noe spesielt. Dette gjelder spesielt ved blomsterbilder!Hadde du bare hatt noe spesielt med det hadde det hvert mye bedre, men det er jo fint da =)------.----------tommy-------------------------- ''
DEN KOMENTAREN HAR JEG GITT 3 GANGER NÅ, MEN DITT BILDE VAR NOE VELDIG ANNERLEDES!!!SYNES DET VAR KJEMPEKULT, VANLIGVIS MISLIKER JEG SÅNNE ''BLOMSTERBILDER'' SÅ JEG KALLER DET..MEN DITT LIKTE JEG; FORDI DET VAR ANNERLEDES!!!
------------------tommy-----------------
Ketil M.

Hei takk, fint dere likte det litt i hvertfall, Tommy enig med deg, blomster bilder på ha noe ekstra for å bli spennende.
lekte med med RAW verktøyet da dette ble til.
Avsluttet .

Vanskelig å vite hva jeg mener. Det er jo stilig men samtidig er det kanskje litt for mye av det gode. Jeg tror egentlig at jeg liker det for det er så helt på jordet.

mvh Tor
John-Tore G.

Hei Ketil! Artig å leke seg i PS. Ser no abstrakt ut ja. Ellers så er vel dette en ny art som er fotografert på jupiter.
Synes dette var tøft jeg
mvh John-Tore
Øyvind A.

Ok forsøk. Det er en utfordring å lage blomsterbilder som skiller seg ut fra mengden. Det har du klart, men jeg synes efekten blir vel drøy.
Ø.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu