Fader vår, du som........
Disse gutta fant jeg utenfor Stortinget da den kinesiske delegasjonen var på besøk. Det ser ut som om de leser en liten bønn for statsoverhodene.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-06-08 00:26:08
    Versjon #2
Utstyr
  • DSC-F828
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger356
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_91764} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Gunnar B.

Godt sett!
Håper du har innhentet tillatelse til å vise dette gruppeportrettet...
Hups..
Neida, går sikkert bra.
Teknisk er disse statstjenestemennene godt eksponert. Det gikk ut over himmelen, som ble helt utbrent. Ville derfor rett og slett ha kutta himmelen rett under flagget.
Hilsen
Gunnar Bye
http://home.c2i.net/gunnar-bye/
Kristin V.

Enig med Gunnar, kanskje litt mindre av den lyse himmelen?? Likte godt motivet........
Karianne H.

Synes det er et spennende motiv - med respekt i bildet!! Tøft gjort å sette inn bilde av polisen - håper du ikke blir satt inn for det :-))
Synes ikke den såkalte utbrente himmelen gjør så mye, hvorfor alltid en blå himmel? Himmelen er ikke alltid blå! Fint bilde!

Karianne :-)
John-Tore G.

Tøft bilde. Det gir en ekstra effekt at det er stortinget i bakrunnen. Gir meg assosiasjoner til flere ting uten at jeg skal gå nærmere inn på det da.
mvh John-Tore
Ann Louise I.

likte også at du har en himmel som er naturlig, det er da slik den ser ut 60% av tiden vi kan se den =) hihih.. og det enkle er ofte det beste ikke sant.. =)
men det ser ut som om disse motosykkel politiene kjeder rævva av seg til de grader.. øker ikke min lysst til å bli politi akkuratt nei.. =) hehe.. men kult bilde.. kekkt at politiet også befinner seg på internett blant skurker og low life living people.. =) hih.. mvh. Ann Louise.
Anniken S.

De ber vel om bedre vær...
Måtte virkelig trekke på smilebåndet når jeg så dette.
Utrolig stilig fanget. Det ser nesten ut som om purken til venstre ser i mot deg og lurer på hva du holder på meg.
Litt irriterende med politibilen og betjenten i bakgrunnen, men det var vel litt i overkant å spørre om han kunne flytte bilen og seg selv så du kunne snikfotografere på de andre?
Arthur O. A.

Hehe. Godt fanget. Regner med du ikke fikk så god tid til det bildetekniske så derfor orker jeg ikke gå inn på det. Morsomt..

mvh Arthur
Caroline L.

likte #2 best her...fint øgonblick du har fångat ;)

Caroline
Vibeke P.

Likte godt bildet. Skulle ønske du hadde senket kamera litt, så du ikke kuttet bena på dem. Syntes det passet bra med både politi og bil i bakgrunnen. Litt usikker på hvilken versjon jeg likte best. Mangler endel teknisk, men det er gjerne ikke alt en får tid å tenke på...

Tusen takk for hyggelig kommentar på mitt bilde.

MVH. Vibeke : )
Tone B.

'Gammelt'' bilde, men måtte bare kommentere det! Måtte dra på smilebåndet når jeg så dette bildet! Utrolig godt sett og fanget! Det gjelder å se ting rundt seg, og det har du virkelig gjort her.

mvh Tone
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu