Tunnel gang
Et bilde jeg tok paa vei inn til en restaurang etter en gaatur i fjellene paa Gran Canaria
Utstyr
  • Canon Power Shot pro 90 IS
  • Zoom 7-70mm
  • Blender-
  • FilmtypeDigital
  • Nei
  • AnnetDette er mitt foerste forsoek
    Kommer Flere senere
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger228
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92454} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

fin komposisjon. Men er fryktelig utydelig. Jeg får opp enorme pixler på min skjerm...spesielt på veien. Det virker også litt uskarpt, men det er mulig det er pga pixlene. hvordan har du lagt det inn?

Sindre Kristiansen
Finn W.

Hei Sindre!

Takk for komentar,jeg maa laere dette bedre.
Dette bilde tok jeg med det lavest piksel jeg hadde, for aa proeve. De vanlige jeg tar er vanlighvis paa 1.5-2.2mb.
Legger dem inn i Picture It og da virker de ganske skarpe,men etter at sender dem til photo shop web,blir de uklare og er paa 10-70kb. Derfor undrer jeg paa hvorfor saa mange klare fine bilder kommer fra andre.
Takk igjen for din interesse.
Anders S.

Hei. Jeg har ikke peiling på hva slags program Picture It er, men du trenger vel ikke å sende bildene til photoshop web. Har aldri prøvd Photoshop web, men andre programmer som tilrettelegger bilder for web, komprimerer dem gjerne for å minke nedlastingstiden. Det kan se ut som om noe slikt har skjedd her. Hvis du bare åpner bildet som vanlig i PS, uten å bruke webløsningen, blir det da fortsatt uskarpt?

AS :-)
Finn W.

Hei Anders!

Har vaert ute en tur. Har lagt et bilde PS og da var det Like skarpt som i PI, men ikke komprimert. Faar proeve om jeg paar det til senere. I PI finnes det(hva jeg kan se) Bare to muligheter ''save as .BMP-.mix-.tif eller web .gif-jpg.
Jeg er ikke saa kjent med PS enda faar det fulgte med naar jeg kjoepte ny PC for litt siden.
Finn.
Avsluttet .

Hei!
10 - 70kb fil er lite - blir fort pixler da. Du kunne sikkert fått det rimelig klart, men da måtte gå betraktelig ned på størrelsen på bildet. Prøv med høyre oppløsning på kameraet ditt. Det blir garantert bedre. Ellers anbefaler jeg deg å sjekke diskusjonssidene her - mange her med virkelig god peiling.

MvhJRH
Finn W.

Hei Roar og takk for tilbakemeldingen. Jeg har tidligere brukt
hoeyere opploesnig og det ble bedre i alle fall ogsaa har jeg proevd meg fram med med mindre bilde. Neste bilde skal i alle fall bli endel skarpere enn dette. Har ekspremitert med forsjellig Fugler i flukt, makro o.s.v.men skal det bli topp,saa maa jeg nok investere i et nytt kamera.Enn saa lenge faar jeg konsentrere meg om komp.og litt fantasi.


Mvh Finn.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu