Sofia i stolen
Dette bilde skal jeg vise fram i en oppgave i morgen på skolen. Jeg skal da prate om bildet. Hva er viktig å legge vekt på? jeg har brukt digital canon kamera, men vist jeg skulle ha tatt bildet manuelt, hva hadde da vært vikitig? Lysesetting? Lukkertid? blender? osv... tar i mor all råd med takk
Utstyr
  • digital canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger1198
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_92652} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
audun m.

dama ruler ,,,, ikke noe å klage på her ,,,, eneste ,, skyggen på stolen og under stolen,,,,, kunne pusha eksponeringen en tanke , for å få øynene mer fram ,,, men dette er meget bra !!
hilsen audun
Trond O.

Enig med herremann over; Flott,søt,og velutstyrt modell du har med...men kan se noe rusk under venstre-arm? en snor som berører gulvet, kanskje,,kan sikker fjernes med enkle grep. Kuul sittestilling,litt mere kontrastog du e der,,, Har du slekt i Vadsø? Johnny Aikio eksempelvis?
Inger-Lise S.

Hei Lillian! Et godt portrett med flott modell.Fint blikk og smil,naturlig.Likte dette:)Fin komposisjon.

mvh Inger-Lise
Lillian A.

takk:O) Tror ikke jeg er slekt med Johnny Aikio.. Husk Aikio er et vanlig etternavn i Finnland.

Audun: hva mener du med phusa eksponeringen? er ikke helt inne på fotoord? er i en lærefase... trenger masse gode råd.. skal presenter dette bilde i morgen.. hjeeelp:O)
Lillian A.

Trond:O) du skriver :litt mer kontrast og jeg er der... hvordan mener du?
Avsluttet .

Hei Lillian

Bildet ditt er litt grått. Det Audun mener med mer kontrast.

Du har sikkert et fotobehandlingsprogram (photo shop kansjke?) Der kan du øke kontrasten. Da blir det hvite hvitere og det sorte sortere see?? (ikke så grått)
Bildet og modellen funker bra det.

Lyssetingen er også grei. Du har sikkert ikke brukt blitzlamper?? Hva gjleder lukker og blender er det ikke forskjell om du arbeider digitalt eller analogt. Liten blender er å foretrekke på portretter så ikke bakgrunn og andre forstyrrende elementer blir for skarpe og dermed for fremtredende..

Det viktigste med et portrett er til slutt modellens uttrykk og positur. Er det naturlig? klarer det og formidle en stemning ol

Ble veldig ''lærer'' dette sorry var kansje det du ville ha???

Men som de andre har sagt dette funker som bare det!!

Lykke til i morgen ;-)

STÅ PÅ

Thomas
Hans-Gunnar H.

Hei!
Bra dette!
Når du øker kontrasten...så blir også område rundt øynene også mørkere, og det kan du maske av og lage layers hvor du lysner bare det aktuelle område, så opprettholder du et lyst fint blikk på modellen! ved og øke kontrasten lager du skygger i bildet mer fremtredende som kan gi litt mer 'dybde' eller 'liv' i bilde...om du skjønner hva jeg mener!
Lykke til i morgen....

MVH Hans-Gunnar
Espen P.

rent og stilig av en flott modell. Litt forstyrrende skygger etc.
Bjørn H.

Synes støvlene tar litt for mye oppmerksomhet.Veggen bak er delt mitt på hvit og grå med skille som forstyrrer litt.
Skygge i fang og bak på stolen.Fin kontakt med modellen,selv ville jeg cropet det slik at kun øvre del rett under bakre del av stolen var med.Gå tett innpå.
Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu