Spikertjernhytta by night
Ute og tok noen bilder i mørket. Bruke lommelykt som lyskilde. Gjort noen små endringer i LR. Var litt uheldig med lommelykta oppe til venstre.
Tar gjerne mot innspill.
Utstyr
  • Nikon D700
  • Sigma 24-70
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetKamera på stativ, lukkertid på rundt minuttet.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_991852} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Trond H. T.
Jeg er ingen ekspert på å male med lys så det er sagt.

Liker bildet, fargene og komposisjonen. Selv hadde jeg kanskje kuttet litt av det mörke i bunn av bildet og tatt med mer av himmelen for å unngå et totalt sentrert bilde, men det er kun meg ;)

Som du nevner er det litt lysstöy oppe til venstre.

De få tingene som forstyrrer er at stjernene har fått tid til å bevege seg litt. Det får de til å se uklare ut og forstyrrende. Jeg tror bildet ville ha blitt bedre med enten enda lenger lukkertid slik at stjernene kunne bevege seg mer, eller kortere og med en mer kraftig lykt slik at malingen ikke ville tatt så lang tid.

Ellers så er det noen blå felter med lys som tar fokus litt vekk fra hytta og uten å väre sikker på utfallet så hadde det kanskje värt kult å male vedskjulet også i samme bilde?
Bjørn Erik S.
Takk for tilbakemelding Trond!
Er enig med deg i tilbakemeldingene også, og skal ta de med i sekken neste gang jeg skal ut i mørket! Tror jeg skal gå for kortere lukkertid, og få stjernene til å holde seg stille.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu