Aina
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2004-08-09 17:11:25
    Versjon #2
Utstyr
  • Canon EOS 300D
  • Canon EF 80-200mm F2.8L
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger660
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_99513} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
S. N.

hei,
hm synes det var vanskelig å kommentere dette, av en eller annen grunn.

bra stemning, godt blikk, men et par ''men'' fra min side:

huden i ansiktet er blitt litt vel blank - varm dag og mye usm, kan hende - og ville forsøkt å dempe det. håret forsvant veldig inn i bakgrunnen på venstre side. bakgr. i v1 ble generelt litt vel fargemettet. v2 bedre, men er det ulik tone på ansikt og bakgrunn? sepia bak og ''kaldere'' i ansiktet?

mvh silje

Anniken S.

Hei Frode
Jeg er delvis enig i det Silje skriver. Huden blir litt blank i forhold til de andre matte partiene av bildet og håret forsvinner litt på venstre side, men jeg er ikke så sikker på om det er så viktige elementer.
Det jeg ser er et fantastisk godt lys over denne personen.
Eksponeringen er upåklagelig og fargene er virkelig tiltrekkende. Liker veldig godt den klare lille blomsten hun har i hånden, den er virkelig et blikkfang. Skulle ønske jeg kunne skimte et pittelite smil. Hun ser litt for alvor ut til å være i en så fin og idyllisk atmosfære. Liker det jeg ser.
ida b.

utrolig fin dybdefølelse i buldet med gresset foran og det blåe bak. liker veldig godt at den klare grønne, fargen fra blader er på begge sider av modellen, og også er en super kontrast til den klare, blåe fargen bak der igjen. digg lys!
..jeg klarte faktisk å ikke legge merke til blomsten i hendene hennes, heh. men all in al, überfint bilde, originalt portrett etter min mening
John-Tore G.

Hei. Jeg liker lyset her veldig godt. Masse kontrast og sterke farver. Jo jeg synes egentlig dette var et pent bilde.
Jeg liker det litt drømmende blikket og savner egentlig ikke at hun ikke sitter og smiler. Søtt og artig med den blomsten hun sitter og holder. Litt urolig bakgrunn men det kan fikses.
Fint og personlig vri på dette.
mvh John-Tore
Erling D.

Synnes dette var et flott bilde slik det er. Dermed basta.
mvh Erling
Kay R.

Synes også dette bilde var veldig kledelig akkurat som det står. Et meget pent portrett. Elsker blikket ho har mot dæ. Farger, trøkk...ja totalt sett BRA. Portretter e jo vanskelig men du har gjordt en god jobb hær Frode..
Ha en fin natt..

MVH Kay:-)
Ulf R.

v1 er nok mest moro her. knalle farger og god ps-jobb på dette! hyggelig å se at du dukker opp fra insektnivå og opp til ansiktnivå iblant! bra portrett.

/ulf
Grethe B.

Hm...ja, vanskelig...
Likte automagisk fargene og trykket i bildet, blikket og den tøffe jenta med den lille lille hvite blomsten i handa. Men enig i at det er noen småting som trekker ned....håret på venstre side, men huden ser ok ut for meg...har vel dårlig syn da.
Godt å se at du liker mennesker også;-) OG at hun ikke ble macrofotografert...nesehår fex, haha...

Ha det strålende!

mvh
gt
Trond H.

Hei, fint og avslappet uttrykk hos modellen, men eg synes du har vært litt vel hard i satureringa på dette bildet. Ellers ikkje så aller verst, har en anelse om at opptaket er av en slik kvalitet at filen kanskje kan bearbeides med litt mer nøkternt resultat ;-)

MVH TH
Avsluttet .

Hei!

Dette har jeg ikke sett før! Liker det veldig godt jeg. Ellers enig med Trond, men det er så vidt du er littigranne hard på satureringa. Men bare litt! Versjon 2 er også fin.

MvH Stian Håpnes
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu