bildet er tatt med en mobilkamera. etterbehandlet i Lightroom
farger!
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_998193} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kristinn G.
Bra.
Det verste med dagens virkelighet er at man vet aldri hva som er "ekte" og hva som er PS. Og det allerverste er at det påvirker meg. Kan jeg nyte noe som ikke er ekte.

Min mor sat mye på min veranda mellom 1990 og beundret blomstene til naboen.

Når jeg påpekte at dette var plast ødela jeg mye for henne.

Dette bildet virker ved første øyekast kunstig, men ved nærmere betraktnig så ser det ut som ekte.

Flott bilde

Kristinn
PS når skal vi erklære F64 som død
Thomas J.
Det kan vi vel allerede :-)
Jeg manipulerer aldri bildene mine mer enn å justere skygge og høylys. Og noen ganger fargemetninger..
Kristinn G.
dogmatisk og bra.
kun skygge høylys og farger.

Birna R.
Et godt eksempel på at fotografen og ikke teknikken bestemmer utfallet av et bilde. Jeg er positivt overrasket over håndteringen av de store kontrastene som scenen inneholder.

Siden jeg godt kunne ha tatt noe slikt selv (dog ikke med en iPhone), er det sannerlig ikke lett å kommentere enn si kritisere resultatet. Forresten, du kunne ha brutt med den konvensjonelle plasering av hovedmotivet i scenen. Men siden jeg er kjevhendt og leser bildet i omvendt retning så føles det riktig likevel. Huff, ikke lett dette her.

Fra spøk til alvor: et utmerket bilde som jeg har sett på flere ganger, fordi det er så typisk for vår forvirrete og forstyrrete tidsalder. Gitt volumet av forbrukte spraybokser kan man saktens lure på hvem som har betalt for alt sammen. Burde være et kommersielt gangbart bilde i tillegg.
Thomas J.
interssant Bjørn. det er tatt med en iPhone5, så kameraet er sånn okay, og jeg har dempa høylyset og henta opp i skyggene, i en viss grad jeg følte var passe.

jeg er nok ganske "konservativ" når det kommer til billedkomposisjon, med balanse osv, men jeg prøver tidvis å bryte med alle regler og konvensjoner.

jeg så denne kassa sto der, med alle disse tomme (?) boksene i, og tenkte noe av det samme, så mye gass, klint maling rundt her, jeg skal vise deg bilder derfra endag. Men samtidig er det gjort i skapende kreative prosesser, og hele greia kan vel sees på som et resultat av hard arbeid ... :-)

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu