Jukser Samsung med månebildene?

Det har dukket opp noen meget imponerende bilder av månen, tatt med de nye Samsungtelefonene. Men er det KI, er det juks, eller hva et det som egentlig skjer?

Blir EOS M til EOS R?

Er det fortsatt plass til lillebroren, EOS M, nå som EOS R er den nye, store suksessen?

2021 og 2022 på Foto.no

Kjære venn av Foto.no. Hele verden har lagt nok et turbulent år bak seg, med mye usikkerhet og krevende dager for svært mange. Vi ser på året som har gått og året vi har foran oss.

R3, Z9 eller A1

Canon, Nikon og Sony har kommet med hvert sitt speilløse superkamera i proffklassen. Vi ser litt på likheter og forskjeller.

Dette tror vi om 2021

Vi tar en kikk på hvordan vi tror utviklingen for produsenter, utstyr og fotografering blir i dette året.

Hva skjer med kameraprodusentene?

Tidene er harde for alle som produserer kameraer, og få eller ingen tjener penger på det. Hva vil det ha å si for utvalg, produktutvikling og aktører på markedet?

Takk, Nikon, for alt dere har bidratt med

Det var synd at det skulle slutte på denne måten.

Vi står foran et tidsskille

Speilløse kameraer overtar, og nå innser også Nikon og Canon det og tar konsekvensen av det. Hva betyr det for bransjen, for Canon og Nikon og ikke minst for Sony, Olympus og Fujifilm – eller deg og meg?

Fotografihuset AS er etablert

Det kan vise seg å bli et stort løft for norsk fotografi

Idetørke og moralsk forkastelighet?

I forbindelse med nye Årets fotograf på foto.no blir vi anklaget for massiv idetørke og moralsk forkastelighet av Fotografi.no og Fotografi.

Redaktøren beklager

I dagens nyhetsbrev kommer undertegnede med noen uttalelser vedrørende Odd R. Andersen i AP i anledning en omtalt utstilling i Kristiansund, som jeg med dette vil få beklage og trekke tilbake.

Er Årets bilde bare politikk?

I forrige uke ble Årets bilde annonsert under Dok08. Er bildet en verdig vinner eller er det bare et politisk korrekt valg? I sin første Leder kommenterer Frank Hesjedal Årets bilde 2007.
Åpne uskalert versjon i eget vindu