Anerkjennelse til Pike

Julie Pike har fått ” Honorable Mention in Advertising-fashion” i den internasjonale fotokonkurransen IPA for serien "Norwegian wood."
2009 International Photography Awards mottok nærmere 18.000 bidrag fra 104 land til årets konkurranse. Konkurransen har sitt utspring i Lucie Foundation som har som målsetning å løfte frem dyktige fotografer, oppdage nye talenter og promotere fotografiet.

Det var serien Norwegian Wood for det australske motemagasinet Oyster som fikk Honorable Mention in Advertising-fashion i IPA 2009. Serien er tatt på hytta til et vennepar av Julie Pike.

- Et fantastisk sted bare en times biltur fra Oslo, forteller Pike til foto.no. - Vi hadde ikke et visst antall bilder vi skulle rekke, så vi tok det som en road-trip, eller en utfluktstur om du vil. Vi lekte oss frem og stresset ikke. Det er jo da de bra bildene kommer. Jeg er veldig glad i å inkludere den norske naturen i mine arbeider. Spesielt trær, som ofte går igjen i bildene mine. Og det er kanskje den nordiske naturen som gjør det mer eksotisk og spennende for utlandet og de utenlandske magasinene jeg jobber for.

Julie Pike er født i Skottland, vokst opp i København og har utdannelsen sin fra San Francisco. I dag jobber hun i Oslo som frilansfotograf. Hun representeres av Peppercookies i London og Commando group i Oslo. Klienter er blant annet Bon Magazine (S), Elle (N), Carls Cars (N), Mirage Magazine (F), Nylon (Usa), Oyster Magazine (Australia), Vice and Wire (UK), American Express, Emi Music, Sony Music, Triumph International og Posten.

Anerkjennelsen fra utlandet setter Pike stor pris på og forteller at det gir stor drivkraft og motivasjon med tanke på det hun holder på med.

Julie Pikes hjemmeside:
http://juliepike.no/

IPA:
http://www.photoawards.com/

Oyster:
http://www.oystermag.com
Julie Pike -
Julie Pike
Modell : Charlotte/everybody, Styling og Make up : Hege Golf
Julie Pike -
Julie Pike
Modell : Charlotte/everybody, Styling og Make up : Hege Golf

Varsle Foto.no
Som innlogget kan du kommentere artikler.
Artikkelkommentarer
Ingen har kommentert denne artikkelen enda
Eller kommenter via Facebook:
Åpne uskalert versjon i eget vindu