Olympus selger kameradivisjonen

Olympus har i dag signert en intensjonsavtale med Japan Industrial Partners, Inc. om kjøp av kameradivisjonen.

Foto.no kjøper Interfoto

Ok, dette høres ut som en aprilspøk. Men sjekk kalenderen. Det er ikke det.

Workshops for fotografer med ambisjoner

Det er et utall tilbydere av workshoper. Det finnes noe der for enhver lidenskap, kompetansenivå og budsjett. Vi har tatt en prat med NORDphototography som vil pushe deltakerne opp og fram til nye høyder.

FotoVideo bytter navn til Scandinavian Photo

Scandinavian Photo overtok aksjemajoriteten i FotoVideo allerede i januar 2011. Nå skifter FotoVideo også navn til Scandinavian Photo og inngår et enda tettere samarbeid med svenskene.

Lomography med eget øyeblikkskamera

Lomo'Instant er det første egenproduserte øyeblikkskameraet fra Lomography, finansiert via crowdfunding-plattformen Kickstarter.

De første hundre årene

Det er 100 år siden Oskar Barnack erklærte at "lilleputkameraet er ferdig" – og Leica har nå flyttet hjem til fødestedet Wetzlar. Vi var med på markeringen og åpningen av det nye hovedkvarteret.

Pudder Agency sikter med profesjonell stil

Å satse på å lage butikk som byrå for norske motefotografer og stylister krever teft og kunnskap, innsats og mye mot. De fire damene i Pudder Agency har tatt sats.

Fotostudioet Luxemburg

Høyt oppe i etasjene i et bygg oppe på Torshov ligger det store, lille landskapet Luxemburg. Om du tviler, dette er et fotostudio, strategisk plassert langs de evige trikkeskinnene, kun en heistur ovenfor Fotophono. Og skal vi tro de 8 lidenskapelige innbyggerne, er dette fotostudioet et av de aller beste.

FotoPhono: lokalhandelen

Del 2 av artikkelen om FotoPhono presenterer butikken, beliggende ved trikkesporene på Torshov, som med sine over 40 leveår er en trofast aktør i markedet.

FotoPhono: et annerledes produkt

Vi fortsetter vår serie om aktørene i markedet og har kastet blikket mot den litt bortgjemte bedriften FotoPhono på Torshov i Oslo. Her kan du lese den første av to artikler om bedriften.

Interfoto II: Proffens lekestue

I siste del av to artikler om Interfoto ser vi i denne artikkelen på butikken, pølsefredag og lekestuen for profesjonelle fotografer.

Interfoto I: En traver i bransjen

foto.no fortsetter å presentere aktører i markedet. Over to artikler presenterer vi denne gangen en av traverne blant fotoforhandlerne i Norge, Interfoto.
Åpne uskalert versjon i eget vindu